reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti- gratuluję w takim razie super nocy! Pewnie od razu cały weekend rysuje się w kolorowych barwach skoro trochę odespałaś.

U nas niestety noc jeszcze gorsza, nie wiem czy była godzina bez wstawania :-( i zaczęło się już przed 24 a zazwyczaj jak już głęboko usną to tak od 1-2 są pobudki. Jestem niewyspana, ale to nie nowość a do tego rozdrażniona i boli mnie głowa. Gdzie te czasy że spalam po 10h? Ehhh

reklama
Witam :-)
U mnie noc w miarę, choć trochę ją katar męczył a wstała o 6:30 czyli standard.

Viltutti oby więcej takich nocy.
Ja z nocnikiem czekam przynajmniej do roku, niech zakuma o co chodzi ;-) Starsza załapała o co chodzi jak miała jakieś 1,5 roku i do 2 lat pożegnaliśmy całkiem pieluchy.

U mnie też super pogoda, dość chłodno ale nie ma wiatru i świeci słońce. 1,5 godzinny spacer zaliczony. Może później znowu pójdziemy.
Obiadu oczywiście jeść nie chciała, kilka łyżeczek i pluła. Dałam jej ziemniaka z zupy to się nim bawiła.

VILTUTTI ambitna kobieto nocnik?podobno dobrze zapoznawać z nim dziecko wcześnie ale ja jak Edysiek planuję jak ciepła wiosna przyjdzie i będzie gdzie suszyć te zes....majtochy:-D.A mój syn bał sie nocnika dopiero na 2lata zaczął sikać ale na kibelek od razu.

EDYSIEK możemy się zamienić na parę dni,moja za jedzenie gotowa zabić;-),ciekawe jak to jest mieć niejadka.

reklama
Do góry