Witajcie,
u nas noc niczego sobie- jedynie ok 5 pobudek i ostatecznie wstawanie po 5. Teraz Mlody usnał - ciekawe na ile
Trzymam kciuki za Julka Bedzie dobrze, Ty sie zrelaksuj, w koncu to nie na długo wychodzisz. Ja tak przyuczalam meza do opieki nad synem, teraz juz mu niezle idzie, ale pierwszy raz to mial pietra.
u nas tez stawanie jak trzymam pod paszkami jest w modzie. Ale nieznacznie, dopiero zaczyna bawic sie nozkami, i tez podnosi sie na raczkach jak lezy na brzuszku. Ja mysle ze kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju i jak jedno cos robi wczesniej to nie znaczy ze drugie jak zacznie pozniej to cos jest zle. Tak mi neurolog powiedziala - nie ma schematu ktory do kazdego dziecka by pasował, wiec spokojnie
u nas noc niczego sobie- jedynie ok 5 pobudek i ostatecznie wstawanie po 5. Teraz Mlody usnał - ciekawe na ile
Witam,
Moja nocka też dzisiaj była masakryczna. Chyba jakaś plaga nastała. Julek budził się co 30 - 50 min. poprzytulał się do cycka i spal dalej. Dopiero jak go o 5 wzięłam do siebie do łóżka to pospał do 6,30.
Evelinka Julek nie staje na wyprostowanych nogach, ale czytałam, że dzieci na tym etapie już mogą tak robić. No i też się wybieram dzisiaj do tesco, bo oprócz promocji na ubranka jest też nestle sinlac po 18 zł.
Truskawkowa nie narzekaj. Mój o 6 wciągnął cycka, a później tylko 30 ml kaszki i do teraz nic W tej sytuacji wcale się nie dziwię, że waży niecałe 6,5 kg.
No a dzisiaj wielki dzień, bo za chwilę przychodzi niania, a ja uciekam do fryzjera i kosmetyczki. Już mam stresa ;-)
Trzymam kciuki za Julka Bedzie dobrze, Ty sie zrelaksuj, w koncu to nie na długo wychodzisz. Ja tak przyuczalam meza do opieki nad synem, teraz juz mu niezle idzie, ale pierwszy raz to mial pietra.
Witam się i Ja :-)
U Nas nocka straszna ! dziewczyny nie śpiące w nocy wielki szacun dla Was ! Moja wstawała dzisiaj co godzinę z płaczem, chyba ząbki idą bo jeść nie chciała tylko maść na ząbki trochę ją uspakajała. Podałam jej też Camilia ale po tym wydawała mi się bardziej rozdrażnione niż przed podaniem :-( ogólnie nocka MASAKRA !
Super że wasze dzieciaczki już do siadania się garną moja dopiero zaczęła na brzuszku na rączkach się podnosić no ale najwyraźniej tak powoli jej to idzie nic na siłę :-) a waśnie czy jak wy postawicie w formie zabawy malucha na stojące nóżki to stoją wam ? bo ja ostatnio byłam w szoku jak Zuzkę tak postawiłam a ona stała na wyprostowanych nóżkach i się cieszyła
No nic idę się ogarniać i chyba odwiedzę Lidla bo są jakieś kurteczki i Tesco bo chyba od dzisiaj do 28-go jest promocja na wszystkie ciuszki 30% taniej a bodziaki musze kupić :-)
Miłego dzionka foremki :-)
u nas tez stawanie jak trzymam pod paszkami jest w modzie. Ale nieznacznie, dopiero zaczyna bawic sie nozkami, i tez podnosi sie na raczkach jak lezy na brzuszku. Ja mysle ze kazde dziecko ma swoje tempo rozwoju i jak jedno cos robi wczesniej to nie znaczy ze drugie jak zacznie pozniej to cos jest zle. Tak mi neurolog powiedziala - nie ma schematu ktory do kazdego dziecka by pasował, wiec spokojnie