reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

no w koncu Mlody zasnał to mam chwilke zeby cos napisac :)

u nas noce paskudne, choc juz lepsze bo spi do 5-6 rano a nie budzi sie o 3 i koniec nocki :) takze pobudki co 2-1h ale od 21 do rana, bez dłuzszego wstawania na zabawe :)

ja chodze caly czas na cwiczenia ale nadal jestem nie zadowolona ze swojej figury. Musze popracowac nad soba, choc z Mlodym jakos mi ciezko to idzie. Ale nie powiem - na cwiczeniach jest juz ok, chyba sie przyzwyczail do innych dzieci i juz niemal kazde cwiczeni pozwala mi pocwiczyc. Jest najmlodszy w grupie wiec tez nie bede go zmuszac :) jak chce to skaczemy sobie chwile razem na pilce, trener jest wyrozumialy bo sam ma dwa male brzdace w domu i wie jak to jest :)

u nas w koncu po chrzcinach, ale przed wakacjami. Jesli macie jakies uwagi i sugestie dla matki karmiacej piersia przed wakajami w Grecji to bede wdzieczna. Wiem ze w trakcie lotu przy starcie i ladowaniu powinien byc na piersi lub jesc z butli. Wiem o pieluchach do pływania i kremie na słońce :) czy cos jeszcze? :)

ja dzisiaj zaczelam lekcje z Maluchem - udzielam korepetycji. I nwet nam jakos idzie, mam ok 30 min pomiedzy lekcjami wiec go nakarmie, pobawie sie z nim i kolejna lekcja. no i zobaczymy co na to uczniowie, ale w mojej ocenie nie jest zle. No i ja mam jeszcze inne zajecie niz tylko dom i Maluszek:)

milego wieczorku dla Was!

reklama
LOKA ale super,Grecja jest piękna ja 10lat temu dostałam tam pierścionek zaręczynowy.Na plaży przy zachodzie słońca,hih;-)

EDYSIEK ciekawe ile Kinga pośpi po mm,moja zjada na noc 180mm z kleikiem i wstaje koło 1 już głodna:-p,ale ona wiecznie nienażarta.

Edysiek trzymam kciuki żeby pospala. Bo nam 130 mm z dwoma łyżeczkami kleiku starcza max do 24. Siakies te dzieci felerne niektóre.. i naprawdę zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej.. choć wczoraj i dziś udało się Młoda do 20 przetrzymać a nie ze o 19 juz śpi.. może się trochę przestawi..

Milenka a ile dajesz kleiku na 180? I który? Ryżowy czy kukurydziany? Bo my kukurydziany.

madzikm dzieki, ja narazie chyba nie bede kupowac ale wezme to pod uwage :)

Zrobiłam 150 mm, Kinga wypiła ze 120 i zasnęła.Ciekawe jaka nocka będzie.

u nas bez róznicy czy mm czy z piersi - spi tyle samo i nie raz robilam juz test. To co wydłuza sen do ok 3h to kaszka kukurydziano- ryzowa, ale daje tylko po kąpieli i to co kilka dni zeby go nie przyzwyczaic za bardzo. Reszta nie daje rady :)

LOKA ale super,Grecja jest piękna ja 10lat temu dostałam tam pierścionek zaręczynowy.Na plaży przy zachodzie słońca,hih;-)

EDYSIEK ciekawe ile Kinga pośpi po mm,moja zjada na noc 180mm z kleikiem i wstaje koło 1 już głodna:-p,ale ona wiecznie nienażarta.

ale romantycznie..no ja bylam narazie na Kosie ale teraz Kreta przed nami. No i ja juz raczej pierscionka zareczynowego nie dostane :)

Loka ja byłam dwa razy na Krecie. Baaardzo mi się podobało :) szczególnie ze pierwszy raz w podróży poślubnej.. będziecie jeździć i zwiedzać? Bo jak się autko pożycza to jest co zobaczyć.a w który rejon jedziecie?
Udanych wakacji !!

Kroczek - nawet mi nie mów o wypadaniu włosów :( ja jak gumką zawiazywałam na 3 razy to teraz na 5 :( normalnie garściami :( jak będę niedługo w Polsce idę się obciąć "na Kożuchowską". Przynajmniej mniej bede je widziec jak wypadają :D

Agunia - coś w tym jest bo mój jak przesypiał całe noce to teraz 2-3 pobudki. Mam nadzieje, że szybko to minie.

Nie wiem co komu bo padnieta dzisiaj jestem.

Miłej nocki

Hejka przepraszam ze nie podpisuje ale padnięta jestem strasznie ale teraz wiem dlaczego :-) mojej Niuni wyszedł pierwszy ząbek na dole :-) dlatego taka maruda była :-)

Uciekam spać, jutro postaram się nadrobić wpisy :-)

reklama
Gratulacje Evelinko dla Zuzi za ząbka:-)

Edysiek oby Mała pospała:-) Mój dziś dostał 180ml z kleikiem kukurydzianym ale tak bardziej na smaka niż żeby zagęścić:-) Swoją drogą wczoraj zrobiłam sobie sama ten kleik na zwykłym mleku i bardzo mi smakował:-D:rofl2:

Do góry