madziolina_p
Fanka BB :)
Ja praktycznie oprocz prania tez nic nie zrobilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój bacznie obserwuje swoje rączki po czym wkłada je do japy i czasem tak mocno zassie, że aż go na wymioty pociągnie.
Ustaliliśmy datę chrztu - 10 sierpień
To może zróbmy wspólne przyjęcie bo my też 10 sierpnia chrzcimy
U nas rączki też w paszczaku cały czas-nie sądze aby to o zęby chodziło. Raczej odkrycie, że się je ma
Laski w sypialni mam 28 stopni Jak tak do rana będzie, to cały tłuszcz mi się wytopi i rano wstane w rozmiarze 34;-)
My jutro mamy szczepienia(już się boję)
Dobra paznokcie wyschły, mogę iść spać:-)
Dobranoc
U nas też upały, poza tym mały dalej piszczy po szczepieniu ( było w środę... ) a do tego ZĘBY idą bo rękę po łokieć pakuje, jak poczuje nasze palce itp to gryzie, i ma białe rozpulchnione dziąsełka. Ogólnie zajebioza tylko w łeb sobie palnąć a w najbliższą niedzielę mamy chrzciny... czarno to widzę.
I generalnie egzystuje tylko u mnie na rękach, cudem spędza noc w łóżeczku ( do 4 rano...) i robi się taki mamusiowy że nawet butelki nie zje od nikogo innego!
u nas raczki tez caly czas w buziolku. Ale dziasla chyba normalne nie sadze zeby to byly zabki juz. Powodzeia na szczepieniach!Mój bacznie obserwuje swoje rączki po czym wkłada je do japy i czasem tak mocno zassie, że aż go na wymioty pociągnie.
Ustaliliśmy datę chrztu - 10 sierpień
To może zróbmy wspólne przyjęcie bo my też 10 sierpnia chrzcimy
U nas rączki też w paszczaku cały czas-nie sądze aby to o zęby chodziło. Raczej odkrycie, że się je ma
Laski w sypialni mam 28 stopni Jak tak do rana będzie, to cały tłuszcz mi się wytopi i rano wstane w rozmiarze 34;-)
My jutro mamy szczepienia(już się boję)
Dobra paznokcie wyschły, mogę iść spać:-)
Dobranoc
U ..swoją drogą nie wyobrażam sobie mieszkać w Afryce, newer