reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie

Ancona - fajnie, że wróciłaś :) Z Hubcia to już kawał kawalera. Gratuluję Ci zdanej sesji !!

Agunia - jak się czujecie ?

Kroczek - co się z Tobą dzieje ? Gdzie się podziewasz ?

Madzikm - mój też się dzisiaj popsuł, myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok tak marudził :( tak więc łącze się z Tobą w bólach :D

JOTEMKA - zdumiewająca waga. Super !!

Truskawkowa - oby jutro był lepszy dzień :)

Edysiek - szybkich i bezproblemowych przygotowań.

Jeśli chodzi o spanie to Mój śpi w łóżeczku od samego początku, dopiero rano go biorę do łóżka ale to też nie zawsze jak mąż idzie do pracy i śpimy sobie jeszcze z godzinkę albo i nie :) to zależy.

Smoczek - u nas jest w użyciu. Jak juz kiedyś pisałam, mój to mało wybredny jest, smoczek, butelka, jak karmiłam piersią to cyc, teraz doszła jeszcze ręka wszystko mu jedno, przestawia się w trybie natychmiastowym bez żadnych problemów.

Coś jeszcze miałam pisać i zapomnialam :/

Spokojnej nocki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U nas smoczek hmmm sama nie wiem czy jest potrzebny......zasypia bez smoka, jedynie czasem sprawdzam czy jest głodny-jak ciągnie smoka to głodny:-D Chyba przestanę mu go dawać. Starszak na tym etapie już nie pamiętał co to smoczek:tak::tak:
A ja się cieszyłam bo zawsze to jeden problem z głowy-w sensie odzwyczajanie od smoczka:happy::happy:
Maluszek śpi w łóżeczku, a nad ranem ok 7 biore go czasem do siebie-tak się wtedy ładnie usmiechnie i zasypia w sekundzie-chyba lubi spac z mamunią-jednak na stałe nie bedę uczyła spania razem.
Chłopaki śpią więc ja już też zmykam-dobranoc.

Jotemka musisz napisać poradnik jak planować czas, bo jesteś wtym mistrzynią. I nie strasz tą wagą, bo z tego co pamiętam to całkiem zgrabna kobieta Ciebie :tak:

Edysiek, Mika powodzenia w przygotowaniach do chrzcin. My dopiero jutro idziemy zapytać o termin w parafi.

Ancona gratuluję zaliczenia semestru.

I tyle z mojej strony. Idę jeść lody :-)

L-oka ja mam jeszcze lepszy patent na upały. Założyliśmy sobie klime w mieszkaniu :-)

Patuśka u nas też ciężko ze smokiem. Julek załapie dopiero jak jest bardzo senny lub głodny.

oj klima w mieszkaniu super sprawa :)

Laseczki, mój Najlepszy z Mężów kupił mi telefon. Wzruszyłam sie baaaaaardzo.
Ostatecznie do kosmetyczki nie dojechałam Wskoczyłam za to do Leroy Merlin zakupiłam olej do blatów kuchennych i jutro będę odświeżać. Właśnie karmię Mareczka, który zważony dziś na wadze łazienkowej wazy ok. 7,5kg To jeden z naszych forumowych gigantów bo właśnie skończył 10tygodni

wow, ale waga :) widac jedzonko mu sluzy.

Ancona gratuluje zdanje sesji.

Cześć dziewczyny przepraszam za nieobecność ale ja całkowicię nie potrafie funkcjonowac w taki upal:crazy: Po prostu lezymy z Kubusiem i czekamy az przejdzie. Tragedia jakas:no: Odezwe sie jak juz troszke dojde do siebie:tak: czyli jutro bo ma byc chlodniej:)

Cześć kobietki!
wpadam z kawą prawie przezroczystą. Działam póki upał znośny jest Dziś jest cudownie mimo, że z nosa mi cieknie i mam chrypę totalną.
Czekam na moje skarby Chyba im ciasto zapoznam, tylko nie wiem jakie. Z owocami nie lubią. Tzn nie wszyscy lubią...

dzien dobry:-)
ja dopiero kawkę piję bo....pospaliśmy dziś do 9 :szok::tak::-D maja chłopaki sen po mamusi:-D
A poważnie to chyba odsypialiśmy upały, no i w sypialni mamy uwaga uwaga 28 stopni:szok: I to przy otwartym całą noc oknie:baffled: Masakra jakaś.......

Dziewczyny u Was też taki wiatr dzisiaj???

Witajcie

Dwie drzemki Filipa po 30 minut :)

bilans poranka - zmieniona posciel, pranie, posprzątana część domu, zrobiony ryż z jabłkami na obiad, wymalowane paznokcie i umyta głowa ( paznokcie wyschły, włosy jeszcze nie :D ) . Masakra jakie miałam tempo.
Wszystko przygotowane do przebranie szkraba, karmienie i idziemy na spacer :))

U nas dzisiaj przyjemnie, delikatny wiatrek i temperatura 19 stopni. Jak dla mnie w sam raz i Mały też sie nie bedzie męczył.

Budziiiiiii się !!!! Zmykam.
Miłego dnia :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Rano skwar a teraz przyjemnie bo leje grzmi i wkońcu jest czym oddychac, młody od rana grzeczny.

Dzisiaj tez idziemy zwarzyc sie i zmierzyc, zobacze ile przybrał na moim mleczku.

Zuzanka - no właśnie jade głównie ze wzgledu na starszego aby miał jakies wakacje. Bo teraz cały lipiec przerwa w przedszkolu, teraz jest 2 tyg u babci na wakacjach a pózniej jedziemy na te jeziora. A młodego raczej nie zostawie w domu bo i cyce musiałabym tez zostawic :):-)

reklama
Witam,

Mika zdowotnie czujemy się jeszcze ciągle średnio, ale o dziwo choroba bardzo dobrze wpływa na Julka. Nie płacze, a jedynie jęczy sobie jak chce żeby go ponosić na rękach, a tak to tylko gada i śmieje się pełną gębą. No chyba pozostaniemy przy tej chorobie na dłużej :-)

No i muszę wam powiedzieć, że imponujące wagowo te wasze dzieciaczki.

Kroczku nie narzekaj, bo jeszcze ulewy wywołasz;-)

Truskawkowa Ty też nie narzekaj po szczepieniu, bo masz chyba najspokojniejsze dziecko spośród spokojnych ;-)

Do góry