madziolina_p
Fanka BB :)
Agmaa dasz rade, kazda sie boi, ze sonie nie poradzi, ale kazda chce dla dzidziusia jak najlepiej i go kocha calum sercem, damy rade, nie martw sie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agmaa - będzie ciężko, ale nic się nie martw. Jak każda z nas sobie poradzisz i będziesz wspaniałą mamą :-)
A ja się poddałam i zamiast uporczywie w nocy odkładać Emmę do kosza i próbować ja bezskutecznie usypiać, wzięłam ją do siebie i tak z przerwami na jedzenie i pieluchę spałam jakieś 5 godzin. Teraz obczajam moment na śniadanko, ale uda się pewnie dopiero jak mąż wstanie koło 10ej.
Hej dziewczyny,
My już w domku całe szczęście. Chociaż wczoraj po przyjeździe jak z niewiadomych powodów zaczęłam płakać tak nie mogłam skończyć prawie do wieczora...
Przeraża mnie to, że nie dam rady sobie z Maluszkiem. Dzisiaj mąż musiał iść już do pracy... całe wolne spędził ze mną w szpitalu bo nie chcieli nas wypuścić bo mały miał podwyższone CRP.
Staram się ogarnąć i mam nadzieję, że szybko to zrobię..
Na razie uciekam z forum bo Szymuś zaraz się obudzi a ja muszę się ubrać ;-)