TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. U mnie jakis intensywny dzien dzisiaj. A i ja sie jakos kiepsko czuje. Niewyspana jestem ale nie przez Ignasia. Mlody jak usnal wczoraj o 20 to obudzil sie o 2!!! 6 godzin snu to szok. A potem o 5.30 jadl i spal do 8.30 takze super. Za to starszy cos sie budzil kilka razy i nawet raz plakal nie wiadomo czemu. A mnie tak oko w nocy zaczelo bolec ze nie moglam potem zasnac no i nocka z glowy. A w dzien tez co chwila cos.
Auliya wlasnie mialam Ci juz pisac ze Wy chyba wkraczacie w skok rozwojowy 3 ttygodnia. Dziecko moze byc marudne i wisiec na cycu prawie non stop. Na szczescie nie trwa to dlugo, wiec musisz przetrzymac. Eh jak mi sie przypomna te skoki rozwojowe pierwszego roku to juz przerazona jestem. Moj aniolek zmienial sie nagle w mega marudne dziecko. Ale i tak dobrze ze dzieki forum wiedzialam ze cos takiego jak skoki sa bo latwiej bylo to zrozumiec i przetrwac.
U nas tez dzisiaj byla polozna i lekarka na patronazu. Ogolnie wszystko ok, zachwycaly sie jaki synus dorodny i ladny. Polozna ma przyjsc za dwa tygodnie. No a do poradni mamy sie zglosic po 6 tygodniu na szczepienie. Ale pewnie wejdziemy w najblizszych dniach zeby sie zwazyc bo jestem ciekawa jak na moim mleku maly rosnie.
Jakie skoki rozwojowe?? Matko mam 4 latka i nigdy o tym nie słyszałam
No dobra pisz o co chodzi bo mi Artur juz 3 tydz skończył