madziolina_p
Fanka BB :)
Oby Patuska, bo i mam takie sutki, ze nie moze ich zlapac i maz ma mi dowiezc nakladki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz sie lepiej czuje, wlasnie pierwszy raz zmienilam Michalowi pieluche, ale niestety pokarmu nie mam narazie zabardzo
Jestesmy w tej samej sytuacji puki coOby Patuska, bo i mam takie sutki, ze nie moze ich zlapac i maz ma mi dowiezc nakladki
U mnie byla (sama przyszla) upewnila sie ze chce piersia karmic czy nie zmienilam zdania bo mam prawo wyboru itd. Potwierdzila ze maly ladnie ssie nawet jak ja myslalam ze sie bawi bo nie slyszalam przelykania. Rzuchwa chodzi i jest bardzo silna! Tylko zjadl o 5ej a przed 8ma ulal grrr Maks nie ulewal w ogóle chyba ze to przez karmienie na lezaco (na szczescie mi ono malo pasuje)...No ja dzisiaj poprosze pania od laktacji, niech pokaze co i jak!