reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Marcia spokojnego wieczorku zatem życzę:)

Mojeboje no to się wysiedziałyście biedulki w tym szpitalu:/ Oby teraz juz bylo wszystko dobrze i zagladaj do nas gdy tylko bedziesz mogla:) Sporo juz sie rozpakowalo i jak dziewczyny pisza zostaly niedobitki:)

A mnie dzis skurcze nie lapia ale jak tylko wstane na dluzej to ciagnie troszke brzuchol :sorry2:

reklama
Ciekawe jak madziolina nie odzywała się jeszcze?? Może to dobry znak i coś się rozkręciło :tak:

Ja dzisiaj wyjątkowo mam cały dzień skurcze ale takie delikatne jak natalia_eg :) Faaajnie niech coś się dzieje ;-) i wyjątkowo mnie dzisiaj czyści, w końcu nie czuję się ciężka jak słoń :-D

Ostatnia edycja:
Oj tak odpoczęłam jak dawno nie miałam okazji. Aż mi się nudzić zaczęło :-) moich chłopaków jeszcze nie ma! ale pewnie lada moment wrócą. Zregenerowałam siły i mogę rodzić! Gdyby jeszcze synek zechciał współpracować. Już go nawet dzisiaj Tymek próbował przekonać do wyjścia - robił w brzuch puk puk i mówił "brat chodź!" Co prawda za namową mamy ale co tam :-) uśmiałam się przy tym nieźle.

Też jestem ciekawa co u madzioliny. Mam nadzieje że wszystko w porządku.

A mnie dzisiaj nie czyści ale w kibelku byłam już chyba z 5 razy z grubszą sprawą. Ciągle czuje że mi się chce ale nie mogę się do końca wypróżnić. Sorki za opis. Ale może to też jakiś znak. Przed chwilą byłam i znowu mi się chce :baffled:

Ok uciekam bo właśnie chłopaki przyjechali. Moze później zajrzę.

marcia z takich wolnych chwil trzeba korzystać ile się da :-):-)
a jak Tymek nastawiony jest na przyjście brata?? Macie dla niego jakiś prezencik ?

Madziolina, dzielna kobietko, gratulacje!!!!
za długo było to parcie... O ile sie nie mylę 2godz pełnego rozwarcia to maks, potem robią cc. W każdym razie tam gdzie ja rodziłam do tej pory...

madziolina gratulacje,teraz odpoczywaj,jutro spojrzysz na ten porod z innej strony;-)
Marcia widze ze chyba pierwsza pojdziesz do porodu,bynajmniej tak to wyglada:-p u mnie brzuch sie stawia,mloda szalala na dole tak ze musialam na pilke usiasc bo masakra:baffled: jutro moj brat ma urodziny,i cos czuje ze mloda moze zechciec wyjsc w tym dniu,czego ja bym za bardzo nie chciala...bo szczescia i rozumu mu troche brakuje:cool2:

An fotografia, madziolina wielkie gratulacje!!!! Dzielne z Was kobitki!!!!! Teraz odpoczywajcie!!!!

Niunia ja sie nigdzie nie wybieram. Przynajmniej moje skurcze na to nie wskazuja. No chyba ze mnie zlapie z nienacka szybko i porzadnie ale w to juz przestalam wierzyc. Takze wypoczeta ide do lozeczka bo nie mam co robic. Maz mecz oglada.

Marcia - dobrze, że w końcu udało Ci się odpocząć. W sumie to ostatnie takie okazje ;-)
Mojeboje - współczuję przebojów, a szczególnie nieprzemyslalnych tekstów lekarzy, ale przynajmniej masz córę dokładnie przebadaną. Co do lekarzy to moje obserwacje są takie, że najchętniej zwalają wszystkie dolegliwości maluchów na dietę mamy, bo to nie wymaga żadnego wysiłku, badań itp. I nie sposób udowodnić, że nie mają racji.
An fotografia - gratulacje :-)
Madziolina - mimo wszystko super, że już jesteś po. Partych nie przeżyłam (i raczej nie będę miała okazji) - nie mniej współczuję, że to tyle trwało.

Ja dziś byłam na wizycie, jutro po południu mam się stawić do szpitala i jak dobrze pójdzie w piątek będą ciąć ... tak się nastawiłam na cesarkę po rozpoczęciu akcji, że teraz jak mam konkretny termin to jakoś dziwnie się czuję. No i zaczęłam się stresować. Ech...

reklama
Marcia ja to sie juz teraz wlasnie boje tego; nagle I znienacka; bo cos mi sie wydaje ze u Nas tak wlasnie bedzie. Ja tez ide zaraz polezec bo mnie ten stawiajacy sie brzuch denerwuje:O

Do góry