reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja w dwupaku-wczorajszy stres nie podziałał, syn sadysta obudził mnie o 7ej bo resztę prezentów chciał złożyć (wczoraj tylko jeden zestaw złożył, a dostal 3)
Nadal szczęśliwy i zadowolony z tego co dziadkowie przesłali)

reklama
Witajcie

Nocka przespana. Czas na śniadanie - chyba na słodko będzie. Wczoraj gdzieś przeczytałam o tostach z nutellą i bananem :) hmmm zobaczymy czy będzie mi smakowało.

Planów na dzisiaj specjalnych nie mam oprócz sprzatania i prasowania wiec będę dzisiaj częstym gościem na BB i mam nadzieję, że pojawią się nowe kwietniowe dzieciaczki ( bo jak dalej tak bedzie to nas majówki dogonią a tam już sie wyklucia zaczynają).
MIŁEGO DNIA.

Witam się i ja

W dwupaku bo synek czeka, aż tata wróci ;-) Ja wczoraj wysprzątałam mamie mieszkanko i powiem Wam, że im więcej robię tym lepiej się czuję :tak: tylko te stopy tak szybko puchną... a właściwie to obrzęki już nawet nie schodzą.. Aleee mało zostało więc nie ma co się dobijać :tak:Dzisiaj też mam zamiar aktywnie spędzić dzień więc życzę Wam Kochane duuużo słonka i Dzieciaczków przy sobie dla tych, które już nie mogą się doczekać :-)

Buziaki :-)

ja tez sie odmeldowuje w dwupaku, ale jestem dzis jakas zmeczona- maz poszedl do pracy i bedzie w niej do 20, zaraz wpadnie kolega ze swoim 3 letnim synkiem, zeby carscherem nam taras wyczyscic- po zimie 30m2 wyglada na naprawde brudny :-/
potem ide do sklepu, bo bede robic ciasto- taaakie! Pyszne ciasto z kaszą manną
a potem bede myc okna, napewno w sypialni, a reszte to zobacze jak bedzie mi sie chcialo, hehe chce wykurzyc malego chyba :-)
wieczorkiem ze znajomymi jestesmy umowieni, wiec sie troszke posmieje i moze cos sie ruszy, hehe, a jutro kolezanka do nas przyjezdza, wiec tez dzien zajety, ale maz na szczecie wolne!

Witam sie i ja w dwupaku,ale to juz chyba nikogo nie dziwi:tak: my po sniadanku odpoczywamy heh:-p
Madziolina ja tez zauwarzylam ze im wiecej robie tym lepiej sie czuje:sorry2: tyle co ja przez ostatnie dni nachodze,nabiegam wrecz to masakran i co z tego dlupaaaa zimna:cool2:

Dzień dobry!!!
witam w pogodny poranek, chłodny ale przyjemny. Wstałam ok 6, z łóżka wytarabanilam sie po 7a potem już pędziłam. Pranie to standard, o którym nie warto już pisać. Potem popedzilam do Ikea, skromne 24km, byłam przed otwarciem o 9 a w domu z powrotem o 10.20. Motorek mi sie włączył. Niestety brzucholek mi dokuczać zaczął, boli :baffled:. A zaraz staje do prasowania zasłon, trzeba świąteczny klimat wprowadzić :-)
dobrego dnia laseczki :-)

To i ja melduję że nie rodzę póki co... Ale dziś przynajmniej humor mi dopisuje wreszcie :-)!!! Wstałam o 7:00 ale jakoś super wyspana, poczytałam książkę zanim mąż się obudził, potem śniadanko na słoneczku mmm :-)... A i jeszcze z moim bratem się dziś widzimy bo przyjechał do Wawy więc nie mam czasu myśleć że nie rodzę ;-)... Może się rozkreci coś potem, a jak nie to czekam dalej... Chociaż mąż wymyśla, żebym do poniedziałku zaczekała teraz, bo data mu się podoba =-O;-) miłego dnia życzę!!!

I ja sie witam w dwupaku:-) Wczoraj takie miałam bóle że myslałam że juz urodzę, M sie przestraszył że nie poszedł na spotkanie z kolegami a dzisiaj od rana pierze firanki i myje okna aby było juz czysto.
A ja dzisiaj dobrze sie czuję, siedze w pracy, ale dzisiaj krótko bo tylko do 15, wiec pózniej obiecałam starszakowi spacer.
Ale faktycznie cos w tym jest, ze jak sie jest w ruchu to ma sie wiecej sił, ja w dzień cały czas na nogach a przyjdzie wieczór położe sie i wtedy boli, skurcze łapią:-)

Miłego wekendu

reklama
Ja tez nadal w dwupaku, zreszta nie spodziewam sie innego przebiegu sytuacji na dzisiaj :) Spokojna i leniwa sobota sie zapowiada, słonko dopisuje co poprawia humorek. Moze meza wyciagne na spacer, troche porobimy cosw domu i pewnie czas zleci.
Mnie tez nic nie boli, nic nie zapowiada narodzin w formie naturalnej, no ale zobaczymy. Co ma byc to bedzie :)

Tez im wiecej robie tym lepiej chyba sie czuje. A Jotemka Ty to juz w ogole masz powera. Moze odpocznij torche jak brzucholek boli.

Magda no w poniedzialek ładna data :)

Miłego dnia.

Do góry