reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Patuśka - gratulacje !!

Auliya- wszystkiego najlepszego dla synka !!

Edysiek - jakieś efekty po akrobacjach ?

Kroczek - odezwij sie po wizycie :)

Marcia - Ty to masz twardziela w brzuszku :) ciekawe jaki mój bedzie :)

Agmaa - ja też czuje się jak słonica. Mam +13 kg na plusie i twarz mi spuchła w ostatnim tygodniu. Już niedługo, już niedługo - musimy sobie to powtarzać jak mantrę.

......wczoraj mi koleżanka powiedziała, że brzuch mam wysoko i tak szybko nie urodzę buuuuuu hlip hlip buuuuu

Oj nudzi mi się... czekam na chłopaków i rozdzwonienie się telefonów po ich przyjściu.
nie mogę zasnąć na forum chwilowo cisza weekendowa (tak trzymać kobietki mężami się nacieszyć szczególnie te stęsknione)
mam ochotę na tort, którego przyniosą!! szkoda tylko że się dzieciaki u najbliższych znajomych pochorowały bo by może ktoś przyszedł a tak pierwszy raz (i ostatni) urodzinki tylko w 3kę a później skype z rodzinką...

Auliya ja tez sie dzisiaj nudze. Po wczorajszych atrakcjach dzisiejszy dzien strasznie nudny jakis. Zaliczylam spacer ze starszakiem bo odpukac nawet grzeczny dzisiaj.

Chyba mi cycki ruszyly z produkcja bo stanik mam brudny od siary i czuje to dziwne uczucie jak sie mleko robi.

Ciekawe kiedy ten moj chlop dzisiaj do domu zawita. Pewnie beda robic do oporu poki widno jest. A niech robi. 3 dni porobi a kilka stowek wpadnie.

Marcia dzisiaj moja kolej na skurcze:dry:wsumie co sie dziwie wkoncu piątek jest. Najgorsze jest to ze mnie strasznie nogi w udach bolą:confused: dziwnie tak...

Haha niunia to musimy się chyba kiedyś zgrać jednego dnia i połączyć w bólach to może w końcu urodzimy :-) oczywiście nie jest tak że nie mam dzisiaj skurczy, ale takie jak dzisiaj to pikuś. No chyba że znowu mi zrobią wieczorną akcję :baffled: A ostatnio też miałam taki dziwny ból w udzie, ale jednym i to właśnie jak miałam jakiś taki gorszy skurczowo dzień. Chyba młody jakiś nerw musiał uciskać jak się pchał w dół.

reklama
Do góry