reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika u mnie spokój, pewnie jak coś ma się ruszyć to w nocy, ale na nic się nie nastawiam. Jedynie co zauważyłam to gluty w majtach :sorry2:, czyli, że czop mi znowu powoli odchodzi.

reklama
No prosze coraz wiecej z odchodzacymi czopami. Ja zauwazylam gluty dwa razy ale to nie byla duza ilosc. A od dwoch dni cisza :-( ale to glupie ale za kazdym razem dokladnie ogladam majty i papier w nadziei ze cos sie ruszy. Najchetniej podbarwiony....

Jutro ladna pogode zapowiadaja a my w miescie bedziemy siedziec bo maz pojedzie na robote na calutki dzien. A chetnie bym posiedziala na dzialce lub u tesciow na ogrodku. Musze sobie jakies zajecie na jutro wymyslic bo inaczej zwariuje

Patuśka gratulacje :) okruszek z Twojej córci :)

za wszystkie oczekujące rozwinięcia akcji trzymam kciuki :) żeby odbyło się szybko i w miarę bezboleśnie :)

Patuska gratulacje!!!
Wszystkim czekającym szybkich porodów.
Przepraszam, że sie nie odzywam, ale mam kongo,z Jaśkiem tak jak Marcia z Tymkiem wczoraj. Jest tak nieznośny, że ręce opadają, wczoraj płakałam razem z nim i w końcu to on mnie pocieszał
. Ehhh dobrze, że juz weekend to trochę mąż pomoże.
Spokojnej nocy!

Mika - mi ostatnio też siostra powiedziała, że wyglądam jakbym w ostatnim tygodniu przybrała kilka ładnych kg - właśnie w ręce, nogi, twarz poszło. Ogólnie od początku ciąży +14, ale licząc najniższą wagę (ok 3m-ca) to +17 :-/
Niunia, Marcia - mam wrażenie, że część skurczy odrabiacie za inne kwietniowki - takie jak ja. Współczuję i oby w koncu...
U mnie dzis nawet niezly dzień tylko mam lekkie wyrzuty sumienia bo nie byłyśmy na dworze, ale plac zabaw zamknięty (piaskownicę wymieniają), a na spacery we dwoje już nie mam energii.

Witam :-)
Ja dzisiaj normalnie się wyspałam.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będę mogła iść na ogródek. Jednak coś mi się wydaje, że tak szybko młodej nie wykurzę ;-)
Chyba chce być wielkanocnym kurczaczkiem :-D

reklama
Do góry