reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika u mnie spokój, pewnie jak coś ma się ruszyć to w nocy, ale na nic się nie nastawiam. Jedynie co zauważyłam to gluty w majtach :sorry2:, czyli, że czop mi znowu powoli odchodzi.

reklama
No prosze coraz wiecej z odchodzacymi czopami. Ja zauwazylam gluty dwa razy ale to nie byla duza ilosc. A od dwoch dni cisza :-( ale to glupie ale za kazdym razem dokladnie ogladam majty i papier w nadziei ze cos sie ruszy. Najchetniej podbarwiony....

Jutro ladna pogode zapowiadaja a my w miescie bedziemy siedziec bo maz pojedzie na robote na calutki dzien. A chetnie bym posiedziala na dzialce lub u tesciow na ogrodku. Musze sobie jakies zajecie na jutro wymyslic bo inaczej zwariuje

Patuśka gratulacje :) okruszek z Twojej córci :)

za wszystkie oczekujące rozwinięcia akcji trzymam kciuki :) żeby odbyło się szybko i w miarę bezboleśnie :)

Patuska gratulacje!!!
Wszystkim czekającym szybkich porodów.
Przepraszam, że sie nie odzywam, ale mam kongo,z Jaśkiem tak jak Marcia z Tymkiem wczoraj. Jest tak nieznośny, że ręce opadają, wczoraj płakałam razem z nim i w końcu to on mnie pocieszał
. Ehhh dobrze, że juz weekend to trochę mąż pomoże.
Spokojnej nocy!

Mika - mi ostatnio też siostra powiedziała, że wyglądam jakbym w ostatnim tygodniu przybrała kilka ładnych kg - właśnie w ręce, nogi, twarz poszło. Ogólnie od początku ciąży +14, ale licząc najniższą wagę (ok 3m-ca) to +17 :-/
Niunia, Marcia - mam wrażenie, że część skurczy odrabiacie za inne kwietniowki - takie jak ja. Współczuję i oby w koncu...
U mnie dzis nawet niezly dzień tylko mam lekkie wyrzuty sumienia bo nie byłyśmy na dworze, ale plac zabaw zamknięty (piaskownicę wymieniają), a na spacery we dwoje już nie mam energii.

Witam :-)
Ja dzisiaj normalnie się wyspałam.
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będę mogła iść na ogródek. Jednak coś mi się wydaje, że tak szybko młodej nie wykurzę ;-)
Chyba chce być wielkanocnym kurczaczkiem :-D

reklama
Do góry