reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AguniaGR - GRATULACJE OGROMNE!!!!

Ancona, aż dziwne, ze nie pod lampami, w moim szpitalu od 12 dają na bank jak nie zacznie od razu spadać. Może powalcz o to? Bo kurcze szkoda Ciebie i szkoda dzieciaczka. Czasami takie wydarzenia gdy oczekujesz pomocy, to papierek lakmusowy dla relacji... Przykre, ze tak to u Ciebie wygląda....
Mika - juz kiedyś pisałam, ze przy trzecim spakowałam torbę juz po terminie...

reklama
Agunia GRATULACJE! !!
rzeczywiście mamy ostatnio wysyp kwietniowych dzieciaczków :-)

Marcia czy mogłabyś napisać coś więcej o takim konflikcie? Bo jestem kompletnie zielona w temacie i czy lampy w takim przypadku pomogą? Nawet o remonty w domu pani dr pytała. Biedny mój mały pysiulek mam nadzieję że wieczorem po wynikach czegoś się dowiem.

AguniaGR GRATULACJE! !! (normalnie ja już nie nadążam kto jest w trakcie a kto po taki wysyp)

Ancona ale kiedy Ty w domu byłaś? tyle tygodni już w szpitalu jesteś. A te lampy to w ogóle miał zapodane? Trzymam kciuki za szybkie i skuteczne obniżenie poziomu bilurbiny.

Agunia gratulacje :) Julek nie taki mały wiec chyba wszystko w normie :) teraz proszę synka karmic i niech szybko przybiera na wadze :)

AguniaGR gratulacje :) szybko poszło :) niech synek rośnie zdrowo :)

Ancona
tak, z rodziną to na zdjęciu... Przykre, ale prawdziwe. Życzę dużo siły Tobie, a synkowi szybkiego powrotu do zdrowia.

Agunia no to szybko poszło gratulacje kurcze ja jestem na końcu coś czuje ze wszystkie juz będziecie miały dzieci przy sobie a ja dopiero po świętach:sorry:

Ancona konflikt powstaje kiedy matka ma grupe 0 a dziecko ma grupe A lub B. Wtedy u matki wytwarzaja sie przeciwciala przeciwko krwinkom dziecka i przekazywane sa przez lozysko i dlatego utrzymuje sie zoltaczka u dziecka. Ale to tym bardziej powinni mu zlecic naswietlania.

Haha dzwonila do mnie szefowa z poradni w ktorej sobie dorabialam i pytala czy juz urodzilam. No i chce zebym nadal u nich pracowala i zebym sie odezwala jak tylko bede w stanie przyjsc chociaz raz w tygodniu na pare godzin. Cieszy mnie to bo dobrze mi sie tam pracowalo i fajnie ze byli ze mnie zadowoleni.

reklama
Agunia, Mojeboje OGROMNE GRATULACJE!!!

Zaskoczyłyście mnie, i strasznie Wam zazdroszczę:tak:!!!

Ja nie napiszę narazie nic więcej, bo jestem po wizycie i troszkę na inne wieści czekałam...:-( Ale to już opisałam na innym wątku... Póki co humoru nie mam więc nie smęcę... Trzymajcie się!

Do góry