reklama
Wyniki mamy dobre :-) (próby wątrobowe, na konflikt, crp, morfologia, cytomegalia, toxoplazmoza i coś tam jeszcze wyszło ok.)
I pani dr ma jeszcze większą zagadkę dlaczego ta bilirubina stoi w miejscu, mówi że jeszcze będą jakieś badania robić żeby wykluczyć wszystko co się da. Także uzbrajamy się w cierpliwość i grzecznie czekamy. Hubcio teraz jest najważniejszy!
Spokojnej nocki!
I pani dr ma jeszcze większą zagadkę dlaczego ta bilirubina stoi w miejscu, mówi że jeszcze będą jakieś badania robić żeby wykluczyć wszystko co się da. Także uzbrajamy się w cierpliwość i grzecznie czekamy. Hubcio teraz jest najważniejszy!
Spokojnej nocki!
marcia331
Fanka BB :)
Evelinka gratulacje!!!! Super ze sie udalo dzisiaj i nie musialas juz dluzej czekac. Dochodzi szybko do sil!!!!
Ancona super ze wyniki dobre. A moze to po prostu zoltaczka spowodowana karmieniem piersia??? Bo pokarm kobiecy moze powodowac zwiekszone stezenie bilirubiny. I o ile nie rosnie ona jakos bardzo to nic sie z tym nie robi. Normuje sie samo po jakims czasie.
Ancona super ze wyniki dobre. A moze to po prostu zoltaczka spowodowana karmieniem piersia??? Bo pokarm kobiecy moze powodowac zwiekszone stezenie bilirubiny. I o ile nie rosnie ona jakos bardzo to nic sie z tym nie robi. Normuje sie samo po jakims czasie.
Wlasnie mialam to napisac,ja w pierwszej ciazy mialam taki wlasnie problem i niestety dopiero po trzech miesiacach ktos mi powiedzial ze synek ma zoltaczke od mojego mleka,odstawilam od piersi calkowicie bylo to konieczne bo wyniki juz mial zle, po paru tygodniach zoltaczka minela...Evelinka gratulacje!!!! Super ze sie udalo dzisiaj i nie musialas juz dluzej czekac. Dochodzi szybko do sil!!!!
reklama
madzikm76
Fanka BB :)
Evelinkaaa - ogromne gratulacje! Super, że córeczka jest już z Tobą :-). Wracaj szybko do siebie po CC.