reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Facebook'a nie mam i mieć nie zamierzam, więc zdaję się na informacje przekazane tu od was i serdecznie gratuluję Agutce. Mam nadzieję, że poród jej bardzo nie wymęczył i wkrótce sama się do nas odezwie i pochwali synkiem :-)

Witam się
Gratuluję Agutka :)
Przepraszam was ale nie do czytam, was nie mam mocy przeziębienie mnie dopadło i czuję się nie w sosie i brak mocy , chttps://www.babyboom.pl/forum/members/niunia12a-37022.htmlhociaż dzisiaj troche pracy miałam .
Mam na dzieję że u was ok i jesteście w dwupakach
Villutti a ty jak tam ?
Postaram się jutro was przeczytać w całości i odpisać wam :)
Miłeo wieczorku i nocki wam życzę
Ps : Jakby któraś chciała mnie dodać do znajomych na FB to podaję linka
https://www.facebook.com/sandra.dukarska

Widze ze jak sie ruszylo to konkretnie ;D Agutka, jeszcze raz - ogromne gratulacje, maly jest przecudny! :)

Ja tez chce! A jesli jeszcze mam czekac to kurcze chcialabym chociaz jeden dzien przerwy w objawach...

Agutka - wielkie gratulacje dla Dzielnej Mamuśki i Kubusia!! Ale fajnie, że Kwietniówki już się powoli rozpakowują, aż się miło czyta :tak:

Dziękuję Wam wszystkim! Jesteście kochane. To pisanie z tel jest trochę upierdliwe a z racji ograniczenia czasem czytam tylko ten jeden główny wątek. Ale obiecuję nadrobić w domku.
Gratuluję Agutce!

U mnie już ciut lepiej, powoli opanowuje piersi chociaż są w opłakanym stanie i najgorsze są pierwsze 3 minuty po przystawieniu później już leci. Maść, lód i wietrzenie i tak w kółko.
Nie dostaliśmy lamp, czekamy do jutra i zobaczymy. Każdy lekarz co innego mówi.
Hubert jest cudowny i kochany, zastanawiałam się w ciąży jak to będzie z dzieleniem miłości na dwoje i już wiem - jestem zakochana w moich chłopakach! Uwielbiam ich! :-)
I już widzę różnice w charakterku :-D
Viltutti nie rodzisz jeszcze?

Agutka Gratuluję :-) Mam nadzieję, że czujecie się dobrze i czekamy na zdjęcia. Ja muszę jeszcze poczekać na swojego Szkraba ale doczekać się już nie mogę :sorry2:

reklama
Ech... znow mi sie wpis skasował, wobec czego tylko krótko:
Agutka - gratulacje :-)
Ancona - cieszę się, że już trochę lepiej. Oby Hubert szybko zrezygnował z żółltaczki, żebyście mogli wrócic do domu.

Ja zasypiam na siedząco więc uciekam.

Do góry