reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

O kurcze ale sie dzieje :-) zaraz zajrze na fb :-) a juz teraz Agutce gratuluje. Teraz czekamy na Olka takze Viltutti do roboty!!!!

Ja dzisiaj spakowalam torbe dla maluszka. Nawet sama nie wiem jakie rozmiary spakowalam bo przy wiekszosci nie mam metek z rozmiarami. Wybieralam te najmniejsze.

Jak nie bylo mnie w domu to byl listonosz ze stanikami do karmienia ktore zamawialam. Moze wybiore sie na poczte jak moja mama wroci i zostanie z Tymkiem. A jak nie to jutro odbiore. Chociaz jestem ich bardzo ciekawa.

reklama
Agutka zostaje gratulować :-)
wracaj do formy i niech maleństwo zdrowo rośnie :happy2:

Viltutti, a Ty działaj na tej porodówce :-) czekamy na wieści już poporodowe

No Agutka zaocznie gratulacje :) choć myślę, że bratowa by dowcipów nie robiła...

A u mnie mały tak jak cały dzień odkąd otworzył oczy w super humorze to nagle po jogurciku przyszedł na kanapę przykrył się i kurcze gorączkę zaczął windować... zaraz po mierzeniu zasnął i mam go jutro całego dla siebie w domu bo przecież nie puszczę zbója żeby zarażał i łapał więcej...

Hehe mam nadzieję, że Agutka nie będzie miała za złe szwagierce, że pierwsza się pochwaliła :cool2:... Kubuś piękny jest i strasznie zazdroszczę... Maaaatko kiedy u mnie zacznie się coś dziać:confused:... Viltutti czekamy na Olka teraz niecierpliwie... Chociaż pewnie też już jest na świecie :-).

Madzik ja też używam tej maści jest świetna dostałam próbki od położnej a mąż kupił Maltan i dla mnie jest kiepski. Muszę jeszcze kupić wkładki silikonowe do biustonosza bo takie zwykłe przyklejają się i bardziej podrażniają. A i wietrzenie cycoli na sali przy wszystkich jest mało przyjemne :(
W domu bym odciągała, kapusta na cycki a przede wszystkim odpoczełabym psychicznie i byłoby super. A tutaj wysiadam psychicznie zwłaszcza dzisiaj nie mam ochoty na nic i wszystko doprowadza mnie do łez. Przecierpię i jakoś będzie.

reklama
Do góry