a ja sie dopiero dzis witam, mala miala ostatnio temperature z nd na pon wiec jutro daje ja do przedszkola o ile w nocy nie bedzie temp ale raczej juz nie, ma troche katar, kaszel sie jej odrywa, ona ma nadmiar energii juz nie wie co ma ze soba robic w domu,troche sie boje, ze moze w przedszkolu zarazic innych ale juz chyba nie, a druga sprawa ze w jej grupie w przedszkolu non stop ktos kaszle i kicha, mnie tez w sumie nie zarazila
Ryscia widze ze Ty masz nie tylko talent kulinarny ale i fotograficzny, zdjecia muffinek super, tych nadgryzionych tez ;-)
, gratuluje 3 trymestru, ja tez robie zdjecia wszelkich widokow z okna, ale ja to w lesie mieszkam wiec nie mam co sie porownywac heh
fioletowa ja mialam podpajeczynkowe u nas chyba innego nie robia, musialam lezec 12godz na plasko
agula wspolczuje problemow z cukrem
iza jeny jak ja przezywam Twoja jutrzejsza CC to nawet nie masz pojecia, POWODZENIA
jaMama ja nie szczepilam, Oliwka poszla do przedszkola jak miala rowne 3lata skonczone, szczepilam tylko obowiazkowymi, doplacalam tylko zeby dziecko nie bylo 3 razy z rzedu klote tylko tym 3 w 1, ale gdybym miala nadmiar kasy to moze i bym szczepila na pneumo, na ospe juz nie, na rota raczej tez nie
ollena dzieki za wyjasnienia, pewnie, ze wybaczam heh po prostu odnioslam takie wrazenie wtedy, ze cos do mnie masz, a takie rzeczy lepiej na biezaco wyjasniac, ale juz oki
, zdrowka dla Synka
sweety wspolczuje bolu, ja tez zamierzam sadzic ale na tarasie, troche mnie kusilo, ale sie powstrzymalam, wlasnie ze wzgledu przez obawe prazed mrozem, a dzis mowia od rana w tv o mrozie i mozliwym sniegu
ja nie chcem!
dorator gratki chociaz nie mialam przyjemnosci Cie poznac