reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Iza do boju! Mysle od rana...

My wlasnie jemy kasze jaglana z bananem, tzn Patryk bo ja zaraz cos innego sobie wymysle.
KOlejny dzien pieknej pogody za oknem, wczoraj nawet sie opalalam, brzuch i dekolt i mm mowi ze widac:-) musze sie bardzioej obnazyc zeby wszedzie bylo;-)

Kurcze dziewczyny ja wiem, ze to operacja, ze narkoza, ze wszystko, ale juz taka niecierpliwa jestem ;-)))))))))))))) pewnie juz mały Deniz na świecie :-)

hej laski

jak widzę jeszcze wieści brak od IiM

no to czekamy

ja jestem już po badaniach, rtg biodra zrobione, prolaktyna i hormony tarczycy zbadane
kasa wywalona :-( mialam nadzieję że chociaż te hormony mi zrobią na nfz, ale gdzie tam, razem z rtg 150 zł zapłaciłam... ech w ciąży jeszcze nie jestem, a już bankrutuję :-(

Rysica - u mnie ogród też się zieleni, pierwszy raz jesienią posadziłam też w dwóch miejscach cebuki tulipanów i wczoraj zauważyłam, ze są już zielone listki na powierzchni. Boję się tylko, ze się zmarnują, bo zapowiadają na początek kwietnia zimno i śnieg z deszczem.

dadzą radę - mi powyłaziły w lutym, popadał śnieg, zrobiły się żółte, a teraz odbijają... za to krokusy właśnie skończyły kwitnąć a takie śliczne były :-D

Cześć dziewczyny!

Iza też zerkam, czy już są wieści o Was :-)
Marta i jak córeczka, trzeba antybiotyk? A jaka "epidemia" na co chorują masowo ?
Sylwia moja Kornelia też się"mało" rusza, tzn nie jest tak energiczna jak Julka. I też się tym martwiłam, ale lekarz każdorazowo mówi, że taki jej temperament, ponieważ z punktu widzenia medycznego wszystko jest w porządku. A tak swoją drogą może myślimy że się mało ruszają :) a tańcują sobie w naszych brzuchach non stop - tyle że delikatnie.

Dzisiaj Iza później Sweety i Ollena i Aldo a następnie mnie rozpakują :)
Ollena i Sweety torba spakowana ?

Ostatnia edycja:
ollena Ty sie tam za nadto nie obnazaj bo jeszcze sie rozchorujesz i tyle z tego bedzie

ja Oliwke zatrzymuje dwa tygodnie w domu wlasnie sie dowiedzialam ze w przedszkolach panuje jakas mega epidemia
Oliwka ok

Ostatnia edycja:
reklama
Jam jeszcze sweety przede mna a ja bede pakowac torbe ok 37tc,jeszcze czas.

martusiu taki upal ze trzeba korzystac bo u nas rzadko sie zdarza...i na krotko..;-)

Do góry