reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Rysia -nie marudź, dobrze jest:-).
Ja jak przed komunią Piotrka postanowiłam zmienić kolor (na ciemny), to zaraz po komunii leciałam rozjaśniać, bo nie umiałam się przyzwyczaić.

Sweety ja mam nadzieje, ze po porodzie sie schowaja! mama byla u poloznych, zaraz pobiegly do dr i ta nakazala czopki mi kupic bo tu ewedentnie bez nich sie nie obejdzie skoro bol i swedzenie. No i lodem mam obkladac. Czopki juz wyslane wiec i oczekuje. Aa no i dieta lekkostrawna, unikac slodyczy itd.
Rysia nie jest zle!! usmiechniesz sie, podkrecisz i super. Nawet nie bedziesz wiedziala kiedy odrosna!

Ja tez sie wybieram do fryzjera i wybrac sie nie moge...

Witam!

Rysica Może ten rowerek jest poprostu kiepski, ale jest tak jak mówisz, ze jak ma za nisko siodełko to też jest mu ciężko. Antoś usiadł na rowerek stwierdził, ze się przewraca i kupimy inny:) Powoli będzie próbował narazie po domu

Ollena Współczuję, też miałam okołodupną dolegliwość w pierwszej ciąży, ale nie hemoroidy. Przeszło kilka mc po porodzie. Narazie spokój. Mam nadzieję, ze czopki pomogą.

ja po pracy zjadłam warxzywa ma patelnię, nic mie się robić na obiad nie chciało.

Byłam zawieść podanie do przedszkola i się pytam jaka szansa, ze się dostanie a pani na to, ze marna i same samotne matki się dostaną bo tyle podań. Więc zapytałm czy takie samotne z prawdziwego zdarzenia czy takie jak ja bo ja bez ślubu. Więc kobita mi powiedziała, ze bym sie nie przejmowała, że te wszytkie podania to takie samotne jak ja dopuściła mnie do swego kompa, wydrukowałam nowe podanie napisałam oświadczenie, ze ja samotna matka i już. Smutne to w zasadzie. Nie to, ze mi podpowiedziała, ze mogę tak zrobić, ale to ze te wszystkie samotne matki to ściema. Pewnie ze dwie są prawdziwie samotne.

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Jestem :-) jeszcze w dwupaku, choc dzisiaj juz myslalam, ze urodze bo czuje sie jakby mi maly juz sie pchal na calego, chyba ustawil sie w kanale rodnym, bo bardzo naciska na "wyjscie" , momentami nie moglam chodzic. Byla u mnie przyjaciolka, pogadalysmy, zjadlysmy dobry obiadek jej roboty i moj sernik. Stwierdzila, ze bardzo spuchl mi nos i powinam urodzic dziwczynke hahaha to z powodu pogorszenia sie moich atutow wizuwalnych:-)))) Dobrze, ze po porodzie twarz robi sie znow normalna i znika ta wstretna opuchlizna. Mşalam dzisiaj tragiczna noc, spalam cale 3 godziny...

Rysia wygladasz dobrze, podkrec troszke koncowki i usmiechnij sie:-) Mozesz tez sobie troszke podniesc wlosy z tylu na czubku glowy i zaraz bedzie fajna fryzura.
Wiem jakim koszmarem jest gdy obetna Cie duzo krocej niz bys chciala, ja bedac w ciazy z Melisa poszlam podcic koncowki, a glupia baba obiela mi z 15 lub 20 cm i wycieniowala cale wlosy. Bylam zalamana, ale na szczescie w ciazy bardzo szybko mi rosna wlosy, a do tego czlowiek sie przyzwyczaja do zmian.

Nikola daj znac jak po wizycie.

Sweety jak tam wyniki ?

Ollena wspolczuje i jeszcze raz wspolczuje. Ja raz mialam "tam" jakies dziwne zapalenie, chyba nawet nie hemoroidy, myslalam , ze zeswiruje, w nocy szalalam z powodu dolegliwosci. W koncu poszlam do lekarza, dostalam tabletki i jakies 2 mascie i przeszlo. Oby nigdy wiecej sie nie powtorzylo.

Fiolecik dzieki za wiadomosci o Alebur, trzymajmy za nia kciuki&

Ullanka jak bedziesz mogla to daj jak najszybciej znac, myslami jestem z Toba.

IiM dobrze ze jestes :-) Niedlugo bedzie Cie o wiele mniej pewnie..
No nieciekawe sa bole w tych rejonach, ani sie podrapac ani niewiadomo co robic, a ja najcteniej chodzilabym z gola d... a tu sie nie da ;)
Czekam na czopki od mamy a narazie ratuje sie mascia ciagle i szarym mydlem.

Idziemy z Patrykiem na przeglad do dentysty:-)

reklama
hej,
dopiero mogę się odezwać...ratują mi tą szyjkę
leżę na Inflanckiej
psychicznie dół na 3m, bo tu takie są przypadki, że nawet pozytywne myślenie nie pomaga
czytam i to mnie nieco przenosi w inną rzeczywistość
z lokatorem mojego brzuszka wszystko tak, jak ma być :happy2: i to jest moje największe pocieszenie
będę się odzywać sporadycznie, bo nie bardzo mogę korzystać z kompa - mam super niekomfortową pozycję
a za szybko mnie nie wypuszczą...tak z miesiąc mam z głowy

dzięki za wszystkie dobre myśli i fluidki

będę kontrolować wszystkie rozpakowania :-)
ściskam mocno wszystkie

Do góry