reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jasne że tak :) gratki! Powiedziałaś partnerowi? :)
Tak ☺️ jest zachwycony ☺️
Wiadomo że o sukcesie będzie można mówić jak się dziecko urodzi, ale dodam wszystkim dziewczynom które jeszcze walczą na otuchę:
Moje amh 0,9, mieliśmy tylko 3 jajeczka i 2 przeżyły
Mąż 2% morfologia, 67% fragmentacja, bardzo mała ruchliwość.
A jednak cuda się zdarzają 🥹❤️
Nie poddawajcie się!!

@annn1 aaaaa co za pech z tą chorobą :( przecież już wykorzystaliście na maxa limit niepowodzeń na najbliższe 10 lat :( jesteś teraz na l4 w ogóle czy pracujesz normalnie na dodatek?

ja miałam i było prywatnie ciekawe jak to jest bo mało to nie kosztowało
A dawno miałaś? Ja bym na Twoim miejscu napisała maila do ministerstwa z zapytaniem 😊 że w trakcie procedury miałaś w klinice odpłatne badanie i czy klinika powinna dostać za to zwrot z ministerstwa czy słusznie jest to płatne. Nawet bez podawania żadnych danych swoich i kliniki powinni po prostu odpisać. Gdyby odpisali, że powinno to być w ramach refundacji, wtedy można takiego maila wysłać do kliniki 🙂 oni sami nie wiedzą i często interpretują po swojemu. Dziewczyny już miały sytuacje, że kliniki zwracały im pieniądze.
Na screenie mam maila na jakiego trzeba wysłać wiadomość

Załączniki

• Screenshot_2025-02-08-12-03-41-27_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2025-02-08-12-03-41-27_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    238,2 KB · Wyświetleń: 19
@annn1 aaaaa co za pech z tą chorobą :( przecież już wykorzystaliście na maxa limit niepowodzeń na najbliższe 10 lat :( jesteś teraz na l4 w ogóle czy pracujesz normalnie na dodatek?
Też tak myślałsm, że już limit pecha i tego co może się wysypać jest wykorzystany, a jednak nie. Mąż twierdzi, że powinnam zacząć grać w totolotka, bo szansa że tyle rzeczy pójdzie nie tak była równie niska co wygrana 😅
Niestety do środy nie mam jak iść na L4, więc rzeźbie jak mogę. Trochę ratuje mnie ten 1 dzień zdalny w tygodniu to dziś jeszcze leżałam w łóżku z kompem. Jak nie będzie lepiej to czw-pt już wezmę L4.

reklama
Dziewczyny, a korzystała któraś z Was z tej wizyty u psychologa w ramach programu? Jak to u Was wygląda?
U mnie w klinice twierdzą, że wizyta się należy jak się korzysta z adopcji komórek albo zarodka, ale nie można skorzystać z wizyty jak po prostu "ktoś sobie nie radzi" 😏

Do góry