reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
ollena znam ludzi ktorzy maja za posladki, ja mam nie duze ale mam, a dostac sie w polsce na panstwowa operacje tego graniczy z cudem, a pierwszenstgwomaja Ci co maja za posladki

No z tego co wiem to u nas w miescie nie ma problemu z operacja, wystarczy sie zdecydowac. A jak ktos ma duze to expresowo sie nim zajmuja, nie ma ze boli.
Rodzinny daje Ci skierowanie do tego lekarza od hemoroidow, na pewno czekasz jakis czas a ten juz Ci daje skierowanie na operacje bo tego inaczej nie wyleczysz.

ollena no ja też słyszałam że niektórzy mają ogromne ja też ma jednego malutkiego nie sprawia mi bólu w poprzedniej ciązy też go miałam i też nie bolał mam nadziej że i w tej nie sprawi problemu...
matrusia u nas też nie ma problemu ze skierowaniem na operacje z tym że najlepiej to zrobić na początku roku jak jeszcze szpitale maja pieniądze z funduszy po po połowie roku to różnie bywa

ja dziewczyny uciekam obiadek zjeść będę wieczorkiem dam znać co i jak u gina trzymajcie kciukasy

Ostatnia edycja:
martusia no jak by mi mogly wychodzic za posladki? jakbym wtedy chodzila, no co Ty!
No i ja sobie nie wyobrazam miec tego kupe lat, bo jesli mi sie po porodzie nie schowa to na 100% sobie zoperuje, za mloda jestem zeby sie z takim cholerstwem meczyc!

Ollena - zapewniam CIę, że po porodzie nic nie będziesz musiała operować, bo same znikną i raczej się nie pojawią, chyba że będą ku temu jakieś powody (związane np. z zatorami, zaparciami etc, ale nie podejrzewam).
Ja miałam w ciąży z Piotrkiem, wylazły mi najbardziej podczas porodu na skutk parcia, ale kilka dni potem już ich nie było i pojawiły się teraz w ciąży (czyli 10 lat później).

Kochane, miało być (tylko bez grzywki) :
DSCF0041.jpg
a wyszło jej...
DSC08738.jpgDSC08743.JPG

reklama
Do góry