reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
Ostatnia edycja:
sweety fajna bielizna
ten biustonosz nie ma fiszbin, no nie? ja przy staniku z fiszbinami do karmienia miałam zastoje, na początku nie kojarzyłam tego ze stanikiem, a potem odkryłam zależność...

Nie ma fiszbin, jest cały miękki, ale jednocześnie usztywniany.
Rysica - w ogóle te staniki z serii Mamabell są bardzo fajne.:-)

Martusia - przytulam, trudna sytuacja. A rodzice by nie pomogli?

Ostatnia edycja:
Ollena - ja planuję rodzić w szpitalach, gdzie zzo jest tylko płatne, a 500 czy 600 zł nie wydam na zzo. Dam radę :) Już tyle operacji przeżyłam, że już do bólu jestem przyzwyczajona :)

co do cc to ja mialam polozony worek ciezki chyba z piaskiem, i na drugie dzien jakis lekarz na obchodzie mi nacisnal myslalam ze mnie pociag przejechal a tego lekarza prawie pobilam i nie kazalam mu do mnie podchodzic na nastepnych obchodach

ollena ja tez bede karmic dziecko tym co my jemy oczywisice w granicach rozsadku
a co do szpitala to tez sie nie bede spieszyla dopiero jak juz bedzie mus jechac to pojade

ja mam jakas spiaczke, spalam wczoraj juz o 20.30 i rzadko kiedy dluzej wytrzymam w sumie, a dzis w ciagu dnia tez spalam, pogoda maskara, tak wieje, ze mi zaslonke porwalo jak otworzylam okno dachowe w sypialni zeby wywietrzyc, ciemno na dworzu jak piernik w dodatku m dzis nie ubral malej bluzy do przedszkola bo zapomnial wrrr to na jaka cho.... ma przygotowane wszystko na rano na lozku pytam??

a pokaze Wam jakie ciuszki wczoraj kupilam pojechalam po obydwoch plciach heh najwyzej bede sprzedawac na allegro

DLA DZIEWCZYNKI

1) spodnie disneya-2zl

2) sukienusia sweterkowa 0-3m-cy matherace-2zł

DLA CHŁOPCA
3) bluzeczka-2zł

UNIWERSALNE
bedzie pasowalo do tej kurteczki co wczesniej kupilam-2zł

Ostatnia edycja:
Ale sie wyspalam, 2 i pol godziny:-)) Meliska zasnela i ja razem z nia:-)

Co do SN to nie mam pojecia jak bym to zniosla, ja chyba raczej jestem tez z tych co by nie krzyczaly - moge jedynie domniemywac:-)))
Natomiast nie rozumiem jak mozna nie chciec w dzisiajszych czasach zniczulenia? Rysiu dlaczego nie chcesz? Gdyby bylo za darmo tez bys nie brala? Jesli nie bedzie przeciwwskazan to po co sie meczyc w dzisiejszych czasach?

martus sciskam cie kochanie:*

Rysia no wlasnie...zzo teraz musi byc za darmo!! no i nie zarzekaj sie naprawde, bo znam wiele dziewczyn ktore sie zarzekaly bo nie wiedzialy co to za bol a pozniej blagaly w trakcie porodu...
Ta zona mojego exa mi opowiadala o porodzie (2 miesiace temu) i mowi, ze jak pojechala do szpitala to od razu chcieli jej podac zzo a ona powiedziala, ze nie chce a juz za h zalowala.. dopiero jej podali 2h przed partymi, a meczyla sie ponad 20h bodajze bez i mowi, ze nie byla odwazna tylko glupia bo myslala, ze to nie bedzie bardziej bolec...
Otworz sobie furtke i zaznacz ze chcesz i decydujesz sie na znieczulenie a pozniej nie wezmiesz najwyzej. Lepiej tak jak od razu powiedziec, ze sie nie chce...wtedy oni nie chca dac juz przy porodzie:(

Ja na pierwszej wizycie u poloznych powiedzialam, ze nie chce innych kombinacji tylko epidural:-)

martusia fajne ubranka ale nie wpadlabym na to zeby kupowac dla obydwu plci mimo, ze nie znalam plci wczesniej i teraz;-)

Wlasnie zmiksowalam sobie mrozone truskawki z cukrem...niebo w gebie, pozniej powtorze, jak truskaw dokupie:-))

reklama
Dziewczyny...tylko proszę się nie śmiać - czy w ciąży można używać balsamów brązujących?
Blada jestem okrutnie, a ja najlepiej wyglądam jak mam delikatną opaleniznę... i tak sobie pomyślałam o balsamie...

Do góry