reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Sweety nie wiem, ale nie spotkalam sie jeszcze z balsamem ktory 'opala' rownomiernie i wyglada natularnie. Pogoda zaraz bedzie, opalisz sie na podworku.
Ja w tym roku do PL przylece w lipcu i bede jako jedyna blada...wrrrrrrrr..... bede lezala plackiem chyba pierwszy tydzien;)

reklama
Ja mam sprawdzony - dove summer glove:-), fajnie skóra po nim wygląda. To nie jest samoopalacz taki typowy, nigdy nie zostawił mi smug.
Może to śmieszne, ale ja nie znoszę np. bladych nóg, a w szpitalu nie dość, że będę nosić koszulę - a tych też nie lubię, na codzień tylko piżamki, a jak już koszulka...to z takich zdecydowanie sexi;-), to jeszcze będe prezentować koszarnie blade kończyny....brrrrr.

To wcale nie smieszne, tez nie lubie byc blada...ale np. solarium tez nie znosze...oj bede swiecila w PL w tym roku;)
a co do balsamu to ja bym uzywala normalnie, nie wierze ze kremy moga miec jakikolwiek wplyw na ciaze.

My sweety ten z dove jest b. fajny, tez go uzywalam. Ja bym sie tylko bala przebarwien, ale na twarzy, a nogi to sobie smaruj, zwlaszcza, ze juz i tak koncowka ciazy:-)

My sweety ten z dove jest b. fajny, tez go uzywalam. Ja bym sie tylko bala przebarwien, ale na twarzy, a nogi to sobie smaruj, zwlaszcza, ze juz i tak koncowka ciazy:-)

Tak też zrobię, maluch już w zasadzie bezpieczny, poza tym ten balsam z tego co wiem nie zawiera retinolu, kofeiny itp substancji zabronionych w ciąży. Mnie chodzi głównie o nogi...no może dekolt.

ollena ja kupilam te ciuszki bo na nie zachorowalam inaczej bym nie kupowala dla obydwu plci heh, a ze kosztowaly po 2zl

Ostatnia edycja:
sweety - można używać balsamów brązujących! Ja używałam, nawet w szpitalu ;P garnier (chyba) taki w sprayu - ten to równo opalał :D i tym byłam na swoim ślubie w ciąży spryskana - super był!!!
Nawet twarz, wszystko równomiernie pokrywał. A dove summer glove był dla mnie za słaby, bo ja mam cerę śniadą trochę, oliwkową taką i ja nawet zimą jestem (szczególnie ręce, brzuch) jak opalone :)

a co do ZZO - to ja nie chcę tylko ze względu na kasę...
Jakbym gdzieś znalazła taki przepis, że to musi być za darmo to co innego... ale jak nie mam, to mi mogą powiedzieć płać i nie cierp, albo nie płać i płacz...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co Wam powiem...krew mnie zalewa jak slysze o tym, ze kaza kobietom placic za znieczulenie przy porodzie. No zesz k... w jakich czasach i gdzie my zyjemy. Ja rozumiem, ze moga byc jakies przeciwwskazania, ale jak mozna skazywac kobiete na bole, ktore doprowadzaja ja do krzyku i traumy. Co to klinika wetrynaryjna!!! Przepraszam za takie niesmaczne porownanie, ale to jest nieludzkie... I jak jeszcze slysze, ze kaza rodzacym w ciszy znosic taki bol to sie we mnie budzi agresja.

Do góry