reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Sweety ja uwielbiam wanne a odkad mamy taka wielka ze moge sie polozyc na prosto to codziennie sie tak kapie, w calej wannie goracej wody:-)

Agula ja po omacku juz umiem sie golic, krwi brak ;) musisz cwiczyc, cwiczenia czynia mistrza ;-)
Rowerek biegowy tez polecam!!!! :-)
A co do porodu sn i cewnika to zakladaja przed podaniem znieczulenia.

Rysia mysle, ze Patryk tak samo by zareagowal, zreszta on w przedszkolu nawet na rowerku popycha sie nogami bo mowi, ze z pedalami nie umie i nie chce przede wszystkim, bo na rowerek 4 kolory kolegi tez sie boi wsiasc. Mysle, ze dojrzec musza obydwaj!

reklama
Ollena Ja sie poddałam i używam kremu depilującego, ale muszę znów spróbować.

Właśnie zastanawiam się czy 10 czy 12 cali wziąć rowerek. Mój raczej z tych mniejszych, a nie chce mi się po sklepach jeżdzić zamówiłbym przez neta.

Ollena, Agula - ja też już się po omacku golę ;P ale krwi brak ;)

Ollena - no to nie tylko mój taki strachliwy. Ale wiesz - chciałam zobaczyć czy dosięga do ziemi w tym 16" i nie, nie dosięga.
Myślimy teraz nad takim:
http://www.decathlon.com.pl/PL/14-quot-elphan-175223036/

Agula - niestety trzenależałoby przymierzyć, bo każde dziecko inaczej się"układa" na rowerku.
Ewentualnie możesz zmierzyć ile cm ma od podłogi do kroku, i zobaczyć wysokość siodełka.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czuje sie dzisiaj fatalnie, wiec nic nie pisze. Jestem bardzo zmeczona i obolala. Pewnie jutro przejdzie, chcialam sie tylko zameldowac:-) Trzymajcie sie:-)

Iza Trzymaj się ciepło i odpoczywaj!

No właśnie muszę go zmierzyć i kupię z tej strony aktywny smyk, już tam wcześniej kupiliśmy jezdzik puky młody szalał, ale już za mały.

Rysica
Ja dostałam w zeszłym roku od kogoś rowerek z pedałami nie wiem jaki rozmiar, jak chcesz to pożyczę zobaczysz czy Szymek załapie u nas narazie nie poszło z pedałami.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czuje sie dzisiaj fatalnie, wiec nic nie pisze. Jestem bardzo zmeczona i obolala. Pewnie jutro przejdzie, chcialam sie tylko zameldowac:-) Trzymajcie sie:-)

Współczuję! Oby jutro było lepiej ;)
dobrze, że się zameldowałaś, bo my co każdą Twoją dłuższą nieobecność, to będziemy się teraz zastanawiać czy nie rodzisz ;P

Agula - a może byśmy Wam pożyczyli tego Kettlera naszego 10"? mąż by rano przywiózł, i wzięłabyś do domu na dzień-dwa wypróbować?? Tylko byś dała znać kiedy jesteś na rano ;P Bo on tam u Was ok 7:30, przed 8 jest :)

Agula, ale numer, wpadłyśmy na ten sam pomysł :D Jasne, to możemy tak zrobić, że się wymienimy rowerkami, żeby nasze dzieciaki poprzymierzały :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry