reklama
Ja trzymałam w lodówceDziewczyny zaczęłam zastrzyki. Nowym lekiem jest dla mnie Menopur. Czy po rozrobieniu trzeba go trzymać w temperaturze pokojowej czy można w lodówce? Sprzeczne informacje znajduję w necie i już sama nie wiem...
I jaką będziesz miała stymulację? Taką samą jak wcześniej czy jakieś zmiany?tzn? W sensie ja czekam po prostu na okres i zaczynam zastrzyki![]()
annn1
Fanka BB :)
Ja też trzymam w lodówce. Przed podaniem wyciągam na kilka minNo i przez Ciebie znowu nie wiem gdzie go trzymać haha
Ps. wiedziałam że wrócisz![]()
LadyCaro
jedyna zmiana to zamiast ganirelixu mam orgalutran.I jaką będziesz miała stymulację? Taką samą jak wcześniej czy jakieś zmiany?
A tak to menopur i rekovelle. Zobaczymy.
anela92
Ja miałam identyczne leki podczas stymulacji, dziś po południu się dowiem o rezultatach. Ten orgalutran dość bolesny, więc polecam na koniec.jedyna zmiana to zamiast ganirelixu mam orgalutran.
A tak to menopur i rekovelle. Zobaczymy.
LadyCaro
znaczy jeżeli to będzie na tej samej zasadzie co poprzednio, to ja miałam menopur i rekovelle wieczorem, a genirelix rano. Więc czeka mnie kłucie się w pracy znów i na parkingach w drodze na moniJa miałam identyczne leki podczas stymulacji, dziś po południu się dowiem o rezultatach. Ten orgalutran dość bolesny, więc polecam na koniec.

Trzymam kciuki za Twoje rezultaty.
Ja mam nadzieję, że teraz będzie więcej tych dojrzałych. Że moja suplementacja coś da.
anela92
Ja miałam akurat wszystkie wieczorem o tej samej porze, polecam nie trzymać orgalutranu w lodówce, bo zimniejszy gorzej się wbija i bardziej boli. On nie wymaga chłodnej temperatury.znaczy jeżeli to będzie na tej samej zasadzie co poprzednio, to ja miałam menopur i rekovelle wieczorem, a genirelix rano. Więc czeka mnie kłucie się w pracy znów i na parkingach w drodze na moninic to. Jakoś dam radę.
Trzymam kciuki za Twoje rezultaty.
Ja mam nadzieję, że teraz będzie więcej tych dojrzałych. Że moja suplementacja coś da.
Ja też bardzo trzymam kciuki za Ciebie, oby tym razem się udało
reklama
LadyCaro
a robią się po nim siniaki?Ja miałam akurat wszystkie wieczorem o tej samej porze, polecam nie trzymać orgalutranu w lodówce, bo zimniejszy gorzej się wbija i bardziej boli. On nie wymaga chłodnej temperatury.
Ja też bardzo trzymam kciuki za Ciebie, oby tym razem się udało![]()