reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Cześć dziewuszki:-),

noc masakryczna - nie dość, ze śpię poobkładana poduszkami - jedna pod głową, druga między kolanami, trzecia pod brzuchem:szok:, to jeszcze obudziła mnie koszmarna zgaga. Do tej pory zdarzała mi się w dzień, ale żeby jeszcze w nocy! Eeh..byle dotrwać.
U nas dzisiaj pogoda jakoś się kręci, wygląda jakby zbierało się na deszcz, ale w sumie mogłoby popadać, bo strasznie sucho jest, a ja chciałabym, żeby moje krzewy się zazieleniły.

Ullana
- mam nadzieję, że wszystko ok, trzymaj się dzielnie.

reklama
witam sie i ja

u nas w nocy padalo i dzis rano tez teraz wyszlo sloneczko

fajnie ze mialyscie udane wekendy
zle sie czujacym zycze poprawy samopoczucia buziaki

Hej dziewczyny,
wybaczcie ze sie nie odzywalam, mialam strasznie duzo rzeczy na glowie.
Po pierwsze bylam w szpitalu, nie mam juz szyjki prawie, ale jest szczelnie zamknieta, wiec normalnie funkcjonuje.
Po drugie, 5 kwietnia zdaje prawo jazdy hehe :-) zakladam, ze obleje, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.
Mialam tez konflikt z mezem, juz sie prawie wyprowadzilam:( ale udalo sie nam go zazegnac:) dlugo by opowiadac.
Z innych nowosci, to imie Maja chyba jednak odpadnie, strasznie duzo tych Mai dokola, nie chce za bardzo, zeby moja mala byla szósta Maja w klasie.
Malutka kopie straszliwie, wierci sie, coraz mniej miejsca chyba ma, na usg i na badaniach wszystko dobrze, zero skurczy wiec byle do maja!:)

Aldo - ufff...dobrze, że mimo braku szyjki jest ok. A z facetami tak bywa...Ja ostatnio też tracę cierpliwość, ale jeszcze daję radę, chociaż niewiele już brakuje, zebym wybuchła. Mojemu M jakoś w ostatnich tygodniach priorytety się poprzestawiały.

Cześć Dziewczynki!!!
Potrzebuję rady :) Dzisiaj idę z młodym do sklepu rowerowego, poprzymierzać go do rowerków z pedałami i mam zagwozdkę - 14" czy 16" ?? W sumie bardziej bym się do 14" skłaniała, bo chociaż Szymek jest duży, to on będzie jeździł już bez bocznych kółek (dzięki jeżdżeniu 2 lata na rowerku biegowym, utrzymanie równowagi to dla niego pikuś) i musi móć dobrze nóżkę na ziemi postawić, siedząc na siodełku, a poza tym chcę kupić taki, żeby i Monika się na niego przesiadłą, a ona jako dziewczynka może być mniejsza. No i Szymek chce niebieski... A ja bym bardziej była skłonna do tego, żeby kupić zielony/czerwony/pomarańczowy, żeby i Monika nie miała później pretensji, że jest jak dla chłopaka... Dobrze, że dzisiaj to ja idę tylko żeby go do rowerka przymierzyć ;) bo kupię na allegro z odbiorem osobistym ;P na allegro są za 280-350 zł a u nas 700 zł... Ale przymierzyć zawsze można :D

Aldo - przykro mi z powodu szyjki. I z powodu sytuacji z mężem. Widać mężowie żon w ciąży mają czasem jakieś załamanie nerwowe czy coś, że są kłótnie... Mój na szczęście coraz lepiej! :) Trzymam kciuki, żeby było coraz lepiej u Was :) a imię - też nie chciałam popularnego :)

Sweety - przykro mi z powodu zgagi i z braku wyjścia z tej sytuacji, ale już niewiele zostało, naprawdę, trzymam kciuki, żeby już wszystko było ok aż do CC.

Nikolaa - takie uroki pierwszego trymestru ciąży - ja też czasem miałam gorsze czasem mniej upierdliwe objawy, ale ok 14 tc zaczęły przechodzić na szczęście :)

U nas dziś też szaro buro i ponuro, jakby miało zacząć padać... A wczoraj było ciepło ale u nas strasznie wietrznie :/ Teraz jest 8 stopni, wczoraj o tej godzinie było już 14 stopni... Ale ma być cieplej :)

reklama
rysia ja kupiłam Wiki ten większy i no pojeździ na nim jeszcze ze 3 lata spokojnie prawie po komunii kupi sobie taki z prawdziwego zdarzenia a na tym mniejszy to już w tym roku by nie pojeździła z tym że Wiki jest bardzo dużym dzieckiem jak na swój wiek
sweety współczuje ale już nie długo
aldo no dobrze że szyjka zamknięte trzymam kciuki
matrusia fioletowa buziaki

Do góry