Tygrysek1985
Fanka BB :)
mala zasnela po nurofenie, mam nadzieje, ze bedzie spala do rana ale to juz tylko takie moje marzenie
dobranoc Kochane, buziaki
dobranoc Kochane, buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja na pewno mając 10 miesięczne dziecko nie pomyślałam że chce drugie dziecko to przychodzi z czasem u jednych dziewczyn to kilka miesięcy a drugich kilka lat ...wiec pewnie przyjdzie i twoja kolej kiedy pragnienie stanie się na tyle silne aby zapragnąć drugiego dzieckaWitam kochane
Z 8ms nie było mnie na forum.. Cały wolny czas poświęcałam juz 10ms synkowiGratuluje wszystkim które chciały zostać mamusiami po raz drugi..Ja niestety nie chce przechodzic tego drugi raz.. powodów jest wiele Pierwsza ciaze przeleżałam w łózku.. problemy..
Niby mialam cudowny poród bo i znieczulenie i cudny szpital wlasna sala łazienka.. a mimo to tak mnie to przeraża ze nie chce tego przechodzic 2raz.. No boje sie jeszcze ze nie podołałabym moj synek bardzo grzeczny ale ruchliwy jak diabli.. nic nie moge zrobic to na rece to na nogi no wszedzie chciałby wleźć
Powiedzcie mi co was motywowało do tego ze chcieliscie 2 dziecka... No faktycznie ja w głębi duszy chciałabym miec jeszcze bobaska ale juz z drugiej strony tak j.w juz nie.. Nie motywuje mnie to tak jak mówi moj mąż ze troche pocierpie ale ile radosci bedzie.. w ogóle.. Kocham mojego synka nad zycie
PZD