reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

aaaaaapokalipsa!!!!!!!! sniegu tyle jakby swieta bozego narodzenia nadchodzily a nie wielkanocne:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziecko mi juz wyrasta z kombinezonu i jak tak dalej pojdzie to bede zmuszona kupic nowy???:wściekła/y::wściekła/y:

wczorajszy dzien w pracy jakos zlecial myslalam ze bedzie duzo gorzej;-) ale nie bylo minuty w ktorej bym nie tesknila:-( za to po powrocie do 22 siedzialam z synem i o dziwo tez nie byl spiacy:confused:

rany dziewczyny ile wasze dzieciaki maja zebolów!!!!!:szok: Milan ma dwa i nic sie nie zapowiada na nastepne:no:

reklama
Hej :-)
Dziewczyny u mnie masakra, Błażkowi chyba zęby idą bo zjada 80-100 z butli a potem je, je i jak przygryzie smoczka to wrzask, trzeba uspokoić i dalej :-:)-:)-(karmić i tak w kółko. U was też tak było??:szok::szok::szok: A z dobrych wiadomości to pochwalę się starszym synem, był wczoraj na olimpiadzie matematycznej i zajął 3 miejsce:happy2::happy2::happy2::happy2:, jestem strasznie z niego dumna :-):-). A Błażkowi zamówiłam szatkę do chrztu i świecę CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (950002633) - Aukcje internetowe Allegro
Wzór złoty na szatce ten z aniołkiem, a Świeca nr 13, któraś z dziewczyn na forum bb już też tam zamawiała. Dzisiaj lecę do mamy na imieniny więc dłużej pogadamy jutro, chyba że przed wyjściem da mi Błażko trochę wolnego:-):-)

hej dziewczynki

ja jestem:-)
my nie mamy jeszcze ząbka, ale już nam idą, tylko ich nie widać

już uciekłam niestety :(

Witam Basieczek81!
Moj synek ma juz 5 zabkow :szok:
Zabkowanie przechdzi nam bezproblemowo, obeszlo sie bez zeli. Wpycha tylko wszystko do buzi i gryzie. Lubi tez grysc mamusi palce i jak ugryzie to boli ze ho ho :no:

no a u nas marudzenie na całego ... gryzienie, złoszczenie. Dobrze że ślinki aż nie są tak duże ...

Hej :-)
Dziewczyny u mnie masakra, Błażkowi chyba zęby idą bo zjada 80-100 z butli a potem je, je i jak przygryzie smoczka to wrzask, trzeba uspokoić i dalej :-:)-:)-(karmić i tak w kółko. U was też tak było??:szok::szok::szok: A z dobrych wiadomości to pochwalę się starszym synem, był wczoraj na olimpiadzie matematycznej i zajął 3 miejsce:happy2::happy2::happy2::happy2:, jestem strasznie z niego dumna :-):-). A Błażkowi zamówiłam szatkę do chrztu i świecę CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (950002633) - Aukcje internetowe Allegro
Wzór złoty na szatce ten z aniołkiem, a Świeca nr 13, któraś z dziewczyn na forum bb już też tam zamawiała. Dzisiaj lecę do mamy na imieniny więc dłużej pogadamy jutro, chyba że przed wyjściem da mi Błażko trochę wolnego:-):-)

gratuluję 3 miejsca
U nas tez nie weoło z ząbkami Starsza córcia miała bezproblemowo ...

Czesc Dziewczynki....u nas dzis maly wypadek byl...Oliwia spadla mi z przewijaka normalnie trzese sie do tej pory:no::no::no: nie wiem jak to sie stalo :confused::confused:bo bylam przy niej i sciagalam jej pizamke, trzymalam ja za reke a za chwilke juz kleczala na podlodze....na szczescie nie udezyla sie glowka bo przewijak i wozek ja zablokowaly tak ze tylko uklekla....Chwilke poplakala bo sie wystraszyla i zaraz smiala sie i bawila a kaszke zjadla z wielkim apetytem.....Ale ja obserwuje czy nic sie nie dzieje typu wymioty itd...Zdarzylo wam sie cos takiego kiedys??
Też myślę że jak nie uderzyła się w główkę i zachowuje się normalnie, to nie masz powodu do zmartwień. A jeśli chodzi o przewijak, to ja jestem w trakcie rezygnowania. Jak narazie etap "odkładam na bok i po kilku godzinach wyciągam" ale to tak chyba z przyzwyczajenia :) A jak sika namiętnie to są podkłady do przwijania - jedno i wielorazowe. Ja od niedawna używam tych jednorazowych i jestem całkiem zadowolona.

hej
jestem tutaj nowa
Moja córeczk urodziła się 6.08.2009. M już 2 ząbki i ida nastęne .... ehhh a co za tym idzie jest bardzo marudna Czy wasze też tak przechodzą?
Hej Basiczek.

W tej chwili nie mam jak. Najwyżej wieczorem zadzwonie po falc.
Mała kaszle tak od jakiegoś czasu i przed szczepionką lekarka ją badała i stwierdziła, że można szczepić. Wydaje mi się, że kaszle teraz gorzej, ale ogólnie jest w dobrym stanie. Na razie nie panikuje.
Oj - u nas w środę wizyta w punkcie szczepień na konsultacje, a Mariczka dziś też dostała kaszelku. Kurcze, ja to już się boję samego słowa szczepienie. Dlaczego zaszczepiła zaziębioną Zu? Chyba się nie powinno. Napisz jak dziś się czuje

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Na Mazowszu znów śniegu napadało. Masakra jakaś!! Bartka ząbek pnie się do góry, a przez to mamy marudzenie, popłakiwanie, problemy z zasypianiem itp. :( a do tego mam "wizytację" teściowej. Ufffffff
Myślimy też nad zmianą fotelika i szukamy takiego, u którego można byłoby zmieniać nachylenie pionu np. gdyby dziecko zasnęło.
porzeczkas nie martw się, z Oliwka na pewno wszystko dobrze.

reklama
Czesc Dziewczynki:-):-):-) u mnie zakrecony weekend....Zawital u nas prosiaczek i walczymy drugi dzien juz z nim......aj szkoda gadac....:-D:-D:-D Ale co najwazniejsze z Oliwia wszystko dobrze...juz dzis sie z tego wszystkiego smieje:-D.

Co do zabkow jeszcze nie mamy ale juz chyba niedlugo bo jest tak nie znosna i wredna, wszystko co tylko moze to do buzi wklada lacznie z nogami dwiema na raz....
Uciekam dalej kielbache krecic

Do góry