reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

aaaaaapokalipsa!!!!!!!! sniegu tyle jakby swieta bozego narodzenia nadchodzily a nie wielkanocne:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziecko mi juz wyrasta z kombinezonu i jak tak dalej pojdzie to bede zmuszona kupic nowy???:wściekła/y::wściekła/y:

wczorajszy dzien w pracy jakos zlecial myslalam ze bedzie duzo gorzej;-) ale nie bylo minuty w ktorej bym nie tesknila:-( za to po powrocie do 22 siedzialam z synem i o dziwo tez nie byl spiacy:confused:

rany dziewczyny ile wasze dzieciaki maja zebolów!!!!!:szok: Milan ma dwa i nic sie nie zapowiada na nastepne:no:

reklama
Hej :-)
Dziewczyny u mnie masakra, Błażkowi chyba zęby idą bo zjada 80-100 z butli a potem je, je i jak przygryzie smoczka to wrzask, trzeba uspokoić i dalej :-:)-:)-(karmić i tak w kółko. U was też tak było??:szok::szok::szok: A z dobrych wiadomości to pochwalę się starszym synem, był wczoraj na olimpiadzie matematycznej i zajął 3 miejsce:happy2::happy2::happy2::happy2:, jestem strasznie z niego dumna :-):-). A Błażkowi zamówiłam szatkę do chrztu i świecę CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (950002633) - Aukcje internetowe Allegro
Wzór złoty na szatce ten z aniołkiem, a Świeca nr 13, któraś z dziewczyn na forum bb już też tam zamawiała. Dzisiaj lecę do mamy na imieniny więc dłużej pogadamy jutro, chyba że przed wyjściem da mi Błażko trochę wolnego:-):-)

hej dziewczynki

ja jestem:-)
my nie mamy jeszcze ząbka, ale już nam idą, tylko ich nie widać

już uciekłam niestety :(

Witam Basieczek81!
Moj synek ma juz 5 zabkow :szok:
Zabkowanie przechdzi nam bezproblemowo, obeszlo sie bez zeli. Wpycha tylko wszystko do buzi i gryzie. Lubi tez grysc mamusi palce i jak ugryzie to boli ze ho ho :no:

no a u nas marudzenie na całego ... gryzienie, złoszczenie. Dobrze że ślinki aż nie są tak duże ...

Hej :-)
Dziewczyny u mnie masakra, Błażkowi chyba zęby idą bo zjada 80-100 z butli a potem je, je i jak przygryzie smoczka to wrzask, trzeba uspokoić i dalej :-:)-:)-(karmić i tak w kółko. U was też tak było??:szok::szok::szok: A z dobrych wiadomości to pochwalę się starszym synem, był wczoraj na olimpiadzie matematycznej i zajął 3 miejsce:happy2::happy2::happy2::happy2:, jestem strasznie z niego dumna :-):-). A Błażkowi zamówiłam szatkę do chrztu i świecę CHRZEST-SZATKA DO CHRZTU+ŚWIECA -atłas-KOSZULKA (950002633) - Aukcje internetowe Allegro
Wzór złoty na szatce ten z aniołkiem, a Świeca nr 13, któraś z dziewczyn na forum bb już też tam zamawiała. Dzisiaj lecę do mamy na imieniny więc dłużej pogadamy jutro, chyba że przed wyjściem da mi Błażko trochę wolnego:-):-)

gratuluję 3 miejsca
U nas tez nie weoło z ząbkami Starsza córcia miała bezproblemowo ...

Czesc Dziewczynki....u nas dzis maly wypadek byl...Oliwia spadla mi z przewijaka normalnie trzese sie do tej pory:no::no::no: nie wiem jak to sie stalo :confused::confused:bo bylam przy niej i sciagalam jej pizamke, trzymalam ja za reke a za chwilke juz kleczala na podlodze....na szczescie nie udezyla sie glowka bo przewijak i wozek ja zablokowaly tak ze tylko uklekla....Chwilke poplakala bo sie wystraszyla i zaraz smiala sie i bawila a kaszke zjadla z wielkim apetytem.....Ale ja obserwuje czy nic sie nie dzieje typu wymioty itd...Zdarzylo wam sie cos takiego kiedys??
Też myślę że jak nie uderzyła się w główkę i zachowuje się normalnie, to nie masz powodu do zmartwień. A jeśli chodzi o przewijak, to ja jestem w trakcie rezygnowania. Jak narazie etap "odkładam na bok i po kilku godzinach wyciągam" ale to tak chyba z przyzwyczajenia :) A jak sika namiętnie to są podkłady do przwijania - jedno i wielorazowe. Ja od niedawna używam tych jednorazowych i jestem całkiem zadowolona.

hej
jestem tutaj nowa
Moja córeczk urodziła się 6.08.2009. M już 2 ząbki i ida nastęne .... ehhh a co za tym idzie jest bardzo marudna Czy wasze też tak przechodzą?
Hej Basiczek.

W tej chwili nie mam jak. Najwyżej wieczorem zadzwonie po falc.
Mała kaszle tak od jakiegoś czasu i przed szczepionką lekarka ją badała i stwierdziła, że można szczepić. Wydaje mi się, że kaszle teraz gorzej, ale ogólnie jest w dobrym stanie. Na razie nie panikuje.
Oj - u nas w środę wizyta w punkcie szczepień na konsultacje, a Mariczka dziś też dostała kaszelku. Kurcze, ja to już się boję samego słowa szczepienie. Dlaczego zaszczepiła zaziębioną Zu? Chyba się nie powinno. Napisz jak dziś się czuje

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Na Mazowszu znów śniegu napadało. Masakra jakaś!! Bartka ząbek pnie się do góry, a przez to mamy marudzenie, popłakiwanie, problemy z zasypianiem itp. :( a do tego mam "wizytację" teściowej. Ufffffff
Myślimy też nad zmianą fotelika i szukamy takiego, u którego można byłoby zmieniać nachylenie pionu np. gdyby dziecko zasnęło.
porzeczkas nie martw się, z Oliwka na pewno wszystko dobrze.

reklama
Czesc Dziewczynki:-):-):-) u mnie zakrecony weekend....Zawital u nas prosiaczek i walczymy drugi dzien juz z nim......aj szkoda gadac....:-D:-D:-D Ale co najwazniejsze z Oliwia wszystko dobrze...juz dzis sie z tego wszystkiego smieje:-D.

Co do zabkow jeszcze nie mamy ale juz chyba niedlugo bo jest tak nie znosna i wredna, wszystko co tylko moze to do buzi wklada lacznie z nogami dwiema na raz....
Uciekam dalej kielbache krecic

Do góry