reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Czesc Dziewczynki:-):-):-) u mnie zakrecony weekend....Zawital u nas prosiaczek i walczymy drugi dzien juz z nim......aj szkoda gadac....:-D:-D:-D Ale co najwazniejsze z Oliwia wszystko dobrze...juz dzis sie z tego wszystkiego smieje:-D.

Co do zabkow jeszcze nie mamy ale juz chyba niedlugo bo jest tak nie znosna i wredna, wszystko co tylko moze to do buzi wklada lacznie z nogami dwiema na raz....
Uciekam dalej kielbache krecic

Porzeczka, ale mi smaku narobilas ta kielbasa!!! Juz kupe lat minelo odkad mialam taka domowej roboty kielbase...ba, jakakolwiek kielbase! :-(

czesc:-):-)
boli mnie caly dzien glowa i tak sie zastanawiam czy nie przez ta paskudna pogode:wściekła/y:
chyba mi rozwali czaszke:-(

porzeczkas takie wypadki to sa najgorsze a tu dopiero sie zaczna co chwile beda poobijane:-( mi Milan wczoraj tak uderzyl glowa o sciane bo sie przewroci, az ze biedactwo sie zapowietrzylo:-:)-:)-( ja za kazdym razem wystraszona bo wiadomo te glowki takie jeszcze delikatne, ale czasem ciezko upilnowac wystarczy jeden ulamek sekundy:-( tak jak wczoraj:-( z przebieraka juz calkiem zrezygnowalam bo to juz w ogole jakis horror:baffled::baffled: a teraz musze z pielucha go gonic po mieszkaniu:tak:

milan i jegi pierwsza chrupa;-)

DSC_3786..jpg

tami_dj bardzo ladna szatka my mielismy podobna tez z allegro kupowalam. Fajnie ze teraz taki wybor wszystkiego:tak: az czasem nie mozna sie zdecydowac;-) szczegolnie w moim wypadku;-)

reklama
Dzien dobry:-):-):-) A co tu taki spokoj dzisiaj??
Dziewczyny robicie zupki swoim maluchom???Moze macie jakies ciekawe przepisy??? bo mi juz brak pomyslow:-:)-:)-(

Do góry