reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Cześć :-)
Nie dałam rady się wczoraj odezwać, byłam z Michałem u okulisty i musi nosić okulary:szok::szok::szok:. Co się działko po powrocie, płacz i zgrzytanie zębów:baffled::baffled::baffled:, on nie będzie nosił, wszyscy co noszą to kujony itp.....:confused::confused::confused::confused:. W końcu pojechaliśmy do optyka i wybrał sobie oprawki, które mu się podobają ( oby nie zmienił zdania), za 200 zł:szok::szok::szok:, ale już mu kupiłam byle tylko nosił. I tyle z moich planów oszczędnościowych, myślałam że coś się uda odłożyć przed Świętami, a tu wyszło jak zwykle.:-:)-(

reklama
Witam nową mamusię, napisz coś więcej o sobie:-):-):-), rozgość się u nas i pisz o wszystkim co Cię cieszy, martwi, smuci itd... u nas zawsze wesoło :-):-):-)

Witam nową mamusię, napisz coś więcej o sobie:-):-):-),

Stuknie mi niebawem 28 lat :-D
Córcia była długo wyczekana.
Ciąża była dość trudna, ale teraz jest Skarbek, i to się liczy.
Obecnie najbardziej mnie cieszy, że Tyśka nauczyła się obracać z brzuszka :tak:
Martwi mnie, że nie przesypia całych nocek, jak to było jeszcze m-c temu.
Głodna już chyba, nie najada się moim mleczkiem.
Ale już wprowadzamy powoli inne posiłki i powinno być ok.

witaj karamucha:-)
milo nam ze do nas dolaczysz. i tak jak pilala tami_dj rozgosc sie u nas.
ja mam 24 lata mieszkam w irlandii ale za miesiac wracam do polski , jestem mama 6 miesieczne Iwonki.

Ale dzis id rana sie duzo dzieje:-D:-D:-D Witam nowa mamusie wkoncu ja nie jestem najmlodsza stazem tutaj;-);-);-) Ja dzis od rana na zakupach takze troszke opuscilam temat....

Fresh Oliwcia ma 5,5 miesiaca takze 22 marca obchodzimy pol roczku:szok: szybko minelo....
Scarlet te wymioty faktycznie pewnie od kaszlu ta flegme zwymiotowala bo nie sadze zeby od banana. Ja Oliwi od jakis dwoch tygodni daje banana i nic sie na szczescie nie dzialo....zreszta ona je juz rzeczy dla 6-7 miesiecznych dzieciaczkow.....

A co do wyrywania wlosow to nic nie mowcie :no::no::no: Moje wlosy sa wyrywane garsciami a juz nie ma mowy zebym sie nachylila z rozpuszczonymi.....Trzeba chyba na lyso sie obcinac:-D:-D:-D

reklama
Moj Lukasz sobie ubzdural ze jego nowa zabawka bedo wlosy mamy....za kazdym razem jak go podnosze to lapie moje wlosy w raczke i ciagnie na wszystkie strony - przy czym sie ogromnie cieszy...a mama z bolu pada!

a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!:szok: nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra :szok::baffled:zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach:-p zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke:-D:-D

Do góry