Anna28
Fanka BB :)
kurcze, zapomnialam dodac link:
RECARO Como G2 convertible car seat | Parent Reviews & Free Shipping
RECARO Como G2 convertible car seat | Parent Reviews & Free Shipping
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super ze goraczka minela!!!:-) szkoda tylko ze antybiotyk nie podpasowal i nie potrzebnie iwonka go brala:-( no tak sie zdarza niestety:-( zreszta co to sie dzieje ze takie cholerstwa sie przypaltuja a co lekarz powiedzial?? co jest przyczyna tej goraczki??? trzymam kciuki zdrowiejcie!!!! ja sie pocieszam ze zaraz przyjdzie wiosna i beda mniej chorowac szkrabya u nas goraczka wczoraj ustapila ale za to dzis rano pojawila sie wysypka i znowy bylismy u lekarza , mala ma uczulenie na jakis sklad antybiotyku i musimy zaczac brac inny, kolejne 5 dni
scarlet dzieci zdrowe??? napisz czy wszytsko u was w porzadku nie odzywasz sie ostatnio:-(
holter cisnieniowy???chorujesz na nadcisnienie???Zuzia kaszle i smarka, ale lekarka zezwoliła na szczepienie. Nic się nie dzieje jak narazie. Dzieciaki w miare zdrowe, ja średnio. Wczoraj miałam załozony holter ciśnieniowy i źle mi powychodziło
Olek siedzi w domu, bo ma okropne odparzenie na tyłku, bo się nie potrafi sam dokładnie wytrzeć po kupie a panie z przedszkola się tym nie przejmują. Czeka mnie z nimi rozmowa, że dzieciak w takim stanie!
Zuzaczek waży 10800g i mierzy 79 cm, w/g pomiarów w przychodni, w/g mojego bardziej dokładnego (razem z mężem mierzyliśmy) ma dokładnie 82 cm. W przychodni był cyrk, bo mała już nie lubi pani dokor, pielęgniarce się strasznie wyginała podczas mierzenia, więc mogła sobie je darować, bo i tak zawsze źle mierzy. Skomentowała, że klucha, pani dr pocieszyła, że wyrośnie i tyle.Zdrówka dla Iwusi!