reklama
Witam.
Jestem tu nowa.
Rodziłam w październiku 2009 r.
witam serdecznie im nas wiecej ty lepiej;-)
ja mam 27 lat (choc nie wygladam na tyle i mnie do szalu doprowadza jak kazdy patrzy na mnie z politowaniem, gdy wozek pcham i o dowod osobisty tez sie zdarzalo ze pytaja) w sierpniu urodzilam "lwiatko", ktoremu na imie dalismy Milan (taki sentyment do czeskich imion;-)) i zapraszam do wspolnych bojów:-)
urocza coreczka pozdrawiam
Słodkości!
Witaj.
Zuzanka mi chyba tak z kaszlu zwymiotowała i ma katar zatykający.
Za dwa tyg do kardiologa i zobaczymy co powie.
Anna28
Fanka BB :)
ja tez mam problem z wypadaniem wlosow! jak zwiaze wlosy w kitke to az zgroza patrzec - taki cieniutki mysi ogonek wisi! ja nie karmie piersia juz od 3 tydogni i nadal nie widze zadnej poprawy ....a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!! nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke
ja tez mam problem z wypadaniem wlosow! jak zwiaze wlosy w kitke to az zgroza patrzec - taki cieniutki mysi ogonek wisi! ja nie karmie piersia juz od 3 tydogni i nadal nie widze zadnej poprawy ....
hmmm to chyba trzeba wiecej czasu zanim sie wszystko zregeneruje, obuduje itd
porzeczkas
Zaangażowana w BB
Mi na wlosy pomogly witaminy z wiesiolka i zaczelam uzywac szamponu dla dzieci nivea baby dzieki wiesiolkowi mniej wypadaja mozecie sprobowac moze tez pomoze.....
Witaj Karamucha
To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna ZuziaZa dwa tyg do kardiologa i zobaczymy co powie.
a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowy ehh i tak nie mam ich za wiele ;/a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!! nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke
Witaj Karamucha
To ja bardzo do tyłu jestem, dlaczego do kardiologa? Biedna Zuzia
a podobno po ciąży jest takie masowe wypadanie, tych co w ciąży się trzymały, choć nie powinny. Mi też idą jakoś grupowo włosy z głowy ehh i tak nie mam ich za wiele ;/
Ze względu na ciśnienie wysokie.
Zu zwymiotowała troszke i ma 37,5
kurcze scarlet jakas infekcja chyba sie zaczyna:-( trzymam kciuki zeby to byl falszywy alarmZe względu na ciśnienie wysokie.
Zu zwymiotowała troszke i ma 37,5
reklama
dajecie juz jakies danonki albo chrupki kukurydziane??? zastanawiam sie czym by tu zapchac Milana. tak w ogole to mi sie dzis odcycowal raz mu i to na sile wcislam cyca a tak to caly dzien bez niewiem czy sie cieszyc ze juz dorosleje czy martwic pompowalam przed chwila bo myslalam ze mi mleczarnia eksploduje
dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejszy moj pierwszy dzien w pracy!!! zobaczymy jak to bedzie..... a dobrze bedzie nie moze byc inaczej!!!!! kiedys to musialo nastapic moze lepiej jak teraz, Milan mniej kumaty i nie bedzie tesknic, ale za to ja bede buuuuuuu:---(
spokojnej nocki do jutra :-)
dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejszy moj pierwszy dzien w pracy!!! zobaczymy jak to bedzie..... a dobrze bedzie nie moze byc inaczej!!!!! kiedys to musialo nastapic moze lepiej jak teraz, Milan mniej kumaty i nie bedzie tesknic, ale za to ja bede buuuuuuu:---(
spokojnej nocki do jutra :-)