reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Cześć :-)
Nie dałam rady się wczoraj odezwać, byłam z Michałem u okulisty i musi nosić okulary:szok::szok::szok:. Co się działko po powrocie, płacz i zgrzytanie zębów:baffled::baffled::baffled:, on nie będzie nosił, wszyscy co noszą to kujony itp.....:confused::confused::confused::confused:. W końcu pojechaliśmy do optyka i wybrał sobie oprawki, które mu się podobają ( oby nie zmienił zdania), za 200 zł:szok::szok::szok:, ale już mu kupiłam byle tylko nosił. I tyle z moich planów oszczędnościowych, myślałam że coś się uda odłożyć przed Świętami, a tu wyszło jak zwykle.:-:)-(

reklama
Witam nową mamusię, napisz coś więcej o sobie:-):-):-), rozgość się u nas i pisz o wszystkim co Cię cieszy, martwi, smuci itd... u nas zawsze wesoło :-):-):-)

Witam nową mamusię, napisz coś więcej o sobie:-):-):-),

Stuknie mi niebawem 28 lat :-D
Córcia była długo wyczekana.
Ciąża była dość trudna, ale teraz jest Skarbek, i to się liczy.
Obecnie najbardziej mnie cieszy, że Tyśka nauczyła się obracać z brzuszka :tak:
Martwi mnie, że nie przesypia całych nocek, jak to było jeszcze m-c temu.
Głodna już chyba, nie najada się moim mleczkiem.
Ale już wprowadzamy powoli inne posiłki i powinno być ok.

witaj karamucha:-)
milo nam ze do nas dolaczysz. i tak jak pilala tami_dj rozgosc sie u nas.
ja mam 24 lata mieszkam w irlandii ale za miesiac wracam do polski , jestem mama 6 miesieczne Iwonki.

Ale dzis id rana sie duzo dzieje:-D:-D:-D Witam nowa mamusie wkoncu ja nie jestem najmlodsza stazem tutaj;-);-);-) Ja dzis od rana na zakupach takze troszke opuscilam temat....

Fresh Oliwcia ma 5,5 miesiaca takze 22 marca obchodzimy pol roczku:szok: szybko minelo....
Scarlet te wymioty faktycznie pewnie od kaszlu ta flegme zwymiotowala bo nie sadze zeby od banana. Ja Oliwi od jakis dwoch tygodni daje banana i nic sie na szczescie nie dzialo....zreszta ona je juz rzeczy dla 6-7 miesiecznych dzieciaczkow.....

A co do wyrywania wlosow to nic nie mowcie :no::no::no: Moje wlosy sa wyrywane garsciami a juz nie ma mowy zebym sie nachylila z rozpuszczonymi.....Trzeba chyba na lyso sie obcinac:-D:-D:-D

reklama
Moj Lukasz sobie ubzdural ze jego nowa zabawka bedo wlosy mamy....za kazdym razem jak go podnosze to lapie moje wlosy w raczke i ciagnie na wszystkie strony - przy czym sie ogromnie cieszy...a mama z bolu pada!

a znam ten bol tylko ze mi wlosy same wypadaja garsciami i dodatkowo Milan pomaga mi przy kazdej nadajacej sie okazji ich pozbywac:-( boziu ja bede zaraz lysa!!!!:szok: nigdy nie mialam problemu z wlosami dopiero pod koniec ciazy strasznie mi oslabily sie a w czasie karmienia to juz w ogole:-(masakra :szok::baffled:zastanawiam sie czy one w ogole trzymaja sie glowy na cebulkach:-p zadne witaminy, zadne szampony lekarz powiedzial ze musze zaczekac i jak skoncze karmic to wroci do normy. ciekawe czy do tej pory nie bede sie musiala czesac na pozyczke:-D:-D

Do góry