dyta13
Mama kwietniowa 2009
Hallo!
Wszystkim dzieciaczkom życze szybciutkiego powrotu do zdrowia
Ada spróbuj może dać mu np.herbatki łyżeczką.Ja również miałam ten problemWitajcie dziewczyny ale u nas cicho;-)Powiedzcie mi kochaniutkie czy wasze brzdace tez nie chca pic zadnych płynów,bo ja własnie z małym mam ten problem,nie przejmowałam sie tym dopóki karmiam piersia ale odkad jest na butli troche mnie to martwi:-(
Jestem,jestem:-) Cały czas Was podczytuje tylko nie miałam o czym pisać! A na mamy z irl jak widać nie tylko ja zaglądam,hehe Wiesz co Ania ja doskonale wiem jak to tutaj jest z tymi lekarzami i baaaardzo jest mi szkoda Twojego Kacperka...to już tyle trwa:-(Witam was kochane. Po dlugie nieobecnosci jestem!!!!:-)
Moj Kacper wciaz choruje. Zwraca niby juz mniej bo okola 2 razy na dobe ale jednak
chlustajaco. I tez mam problem bo nie chce pic. A przeciez nie chce zeby sie odwodnil. Jest na piersi ale 2-3 razy w dzien daje mu butle. Oczka ma bidulek takie podkrazone... ile mozna zwracac. Juz 1,5 tyg to trwa. Bylam u lekarza, 2 razy w szpitalu i, jak to w irl, kazali czekac az samo przejdzie. Mam czekac i patrzec jak moje dziecko sie meczy. Idioci!!!!!!!!!. Jak nie przejdzie to w sobote ide i powiem zeby w koncu ruszyli dupy i cos zrobili!!!!
Honda napisz jak dzis maz radzil sobie z dzieciaczkiem????:-) Ale jak ostatnio sobie poradzil to bedzie dobrze. A ty jak znosisz rozlake (jak jestes w pracy)???
Dyta cos sie nie pokazuje!!! Pewnie siedzi na mamy z Irlandii
pozdrowionka
Wszystkim dzieciaczkom życze szybciutkiego powrotu do zdrowia