reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

witam wszystkie nowe i stare mamy:-)
asienka_r gratuluje cierpliwosci!!!!!
scarlet zycze wytrwalosci i trzymam kciukasy za ciebie i dzieci wracajcie szybciutko do zdrowia:tak:, ale ci sie zwalilo wszystko na raz na glowe, ale twarda z ciebie babka dasz sobie rade;-)
aaniaa az sie nie chce wierzyc w to co piszesz:szok: co to jest??? takie traktowanie pacjentow??? gorzej niz w PL a myslalam ze nie moze byc juz gorzej:confused:
honda tak sie balas powrotu do pracy a chlopaki niezle daja sobie rade tylko tak dalej:tak:, kurcze mnie tez to czeka co prawda za pol roku dopiero albo juz bo same wiecie jak czas leci przy tych naszych pociechach a tez sie boje:-(ale poki co nie mysle o tym;-)
dyta13 fajna fotka:-D:-D:-D twoje te kocieta???:-)
rubi jak przeprowadzka??? w toku??? chyba tak bo dawno cie nie było u nas;-)

U nas wszystko w porzadku mamy drugiego zabka !!!:szok: :-) Ostatnio siedzimy w domu bo mrozy brrr -10 st i czekamy na wiosne:-pmoze sie doczekamy........

reklama
u mnie tydzien w pracy juz zlecial,nic tam sie nie zmienilo... oby czas szybko plynal,skoncze kurs w collegu i zabiore sie za szukanie lepszej pracy,jako nauczycielka i logopeda z zawodu tu jest mi potrzebny dodatkowy kurs ich kurs heheh. ,zeby moc pracowac z dziecmi,ale sie nie poddam i dopne swego!!!
scarlet... duzo ciepla i zdrowia dla was!!!
rubi odwiedz nas! brakuje nam foachowego spojrzenia!!!fresh... ale Ty masz dobrze..jeszcze 5 miesiecy na wolnym,oj jak ja bym chciala jeszcze w domu pobyc z synkiem:-(
ciepluchy usciski,ja uciekam spac,jutro mam wolne wiec pospie z malym troche dluzej hehe

Cały czas się ciągnie jedna choroba :( Oluś ma powikłania :(
Chyba się dwa wirusy na siebie nałożyły i jeszcze przyplątała bakteria :(

Zuzi się pogorszyło, płacze bardzo a Oluś oprócz zapalenia gardła, spojówek ma takze zapalenie ucha i dostał antybiotyk.
Zuzi nie jest łatwo podać cokolwiek a czyszczenie noska to koszmar. Straszna agresja w nią wtedy wstępuje i bije normalnie pięściami, łapie za fride i wyrywa ją, odpycha mnie rączkami, wije sie na wszystkie strony, odgina do tyłu... koszmar.

Witaj i bardzo się ciesze.
Moja starsza córka też urodziła się 4 czerwca, tylko 5 lat wcześniej :tak:.
Scarlet dasz rade,zycze wytrwałosci i maluchom szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!!

scarlet trzymaj sie ....silna mama jest w stanie pomoc dzieciom!!!bedzie dobrze,dzieciaczki radza sobie z wirusami .... sciskamy serdecznie.
a co reszta forumowiczek robi? my sie bawimy w sypialni,odpoczywamy,juz po sniadanku

reklama
Witamy sie z rana!!:-)
A my posprzatalismy i zasiedlismy na BB. Kacper drzemie wiec spokojnie moge zasiasc przed laptopa.:tak:
Zuzia ma zapalenie oskrzeli i dostała antybiotyk a wszystkie dzieci mają zapalenie spojówek :(
Wspolczuje. Wiem co to znaczy choroba dziecka ale ty masz x3. 3-mam za ciebie kciuki i zycze powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia dzieciaczkow:tak:

A u nas- odpukac- juz 22 godziny bez wymiotow:-) Wczesniejszy rekord to 16.:-D Wiec moze juz sie polepszylo na dobre:-):-):-):-):-) jestem taka happy:happy:
No ale nie chwalny dnia przed zachodem slonca:confused:

Do góry