reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Witajcie :)

Zuzia jadła dzisiaj pierwszy raz dynie z ziemniaczkiem. Wcieła pół słoiczka zachwycona i oglądała się na jeszcze :eek: doprawiła cyckiem i zadowolona rzucała tą dużą stojącą nad nią zabawką :szok: Zaraz ugotuje jej jabłuszko z marchewką, bo na wieczór lubi sobie podjeść. Zamierzam też jej wprowadzić kaszke kukurydzianą bez cukru i innych dodatków, tlko muszę ją najpierw znaleźć w sklepie.
Robie murzynka na coli, ciekawe jak mi wyjdzie? Młody ma uczulenie na mleko, więc musze kombinować.
Miłego weekandu kobitki.

reklama
Hallo!
Ja Was ostatnio tylko podczytuje,ale czasu mi brak aby coś napisać:sorry:
Mały strasznie marudny się zrobił bez cycusia,ale daję jakoś radę...
Jutro juz będzie tydzień bez cyca,...jak ten czas szybko leci:-(
Ja strasznie ubolewam,bo mleczko całkiem mi zanikło_Odciągałam non stop przez ost. dwa dni,ale nici(10,15ml)
Mam nadzieje,ze wkrótce posmakuje mu sztuczne mleczko:sorry:bo jak na razie to same kaszki wcina:eek:
Pamiętacie może jak to było z Waszymi maluszkami,tez tak nie chciały sztucznego mleczka?Troche się martwię jak to będzie:-(

Dziewczyny właśnie upiekłam sernik,ale taki wielki,ze az mi wykipiał w piekarniku:szok::szok::szok:Chyba troche przesadziłam:-D:-D

Nic,życzę miłego weekendu wszystkim:tak:

spacerek zaliczony,zakupy zrobione,Macius spi. pranko rozwieszone,ogarnielam dom,teraz chwilka dla mnie... mezusiowi wypisuje kartke walentynkowa...sliczna udalo mi sie zdobyc,specjalnie dla mezulka
co porabiacie?

Nawet poczytać ostatnio nie nadążam... Piszecie jak szalone dziewczyny i raz dziennie mam tyyyyle stron zaległości...

lagajka,a Twoja niunia na zdjeciach wyglada jak solidna babeczka:-)
No wygląda solidnie na zdjęciach chyba :) mała kruszyneczka jest, ale odrabia straty. W ostatnich dniach łapki jej się jakieś takie bardziej serdelkowe robią i fałdki na udeczkach pełniejsze. Widać przynajmniej po co zaczęła mnie w nocy o jedzenie męczyć
Cześć Dyta13
Słuchajcie odważyłam się kupić Dusi mleczko hippa, w sumie ma już te trzy miesiące i mogę poszukać czegoś innego niż oliwka do skóry zanim sięgnę po ostateczność przy naszych pięknych włosach. (czyt. olilatum itp) Zaszalałam i zgarnęłam z półki też zestaw Bambi baby - płyn do kąpieli i szampon 2w1, oliwka, mydełko i krem pielęgnacyjny. Właściwie wzięłam bo ładne i tanie, narazie stawiam na półkę i zaczynam na małej istotce testować balsam narazie.

Macius slodko spi, przedtem z mamusiapowyglupial sie ,poprzytulal posmial. cudown sa chwile z dzieckim przed snem,co wieczor rozkoszne wyglupy... a ja wracam do filmu,dobrej nocki

witamy!nikogo nie w niedzielne poludnie???? my w sypialni sie bawimy,Macius staje przy kazdej okazji i juz dwa razy w glowke sie uderzyl,nie idzie go upilnowac,taki rozrabiaka!!

Witam dziewczynki:-)
Ania po ponad trzygodzinnej drzemce przed kąpielą obudziła się na kąpanko, zjadła i padła przed 20 i spałą do 4 rano:-):-):-):-):-). Usnęłyśmy jeszcze i o 7.30 się zbudziła. Pogadała troszkę i do 9.30 spałyśmy

reklama
Do góry