asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Mi też małej nie chcieli zmierzyć zanim nie skończy 3 miesięcy:-)
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
robilam tak tylko ze zle mi sie przykleil ten woreczek i Milan zrobil wszedzie siusiu tylko nie do woreczka:-);-) trzeba bedzie jeszcze razZależy jak dużych dzieciaczków... Ja u 3 miesięcznej Mariki zbieram do podklejanego woreczka, kupisz taki w każdej aptece. Przecierasz i odtłuszczasz skórę, naklejasz woreczek (u dziewczynki wokół warg sromowych, u chłopców pewnie wokół siurka i jąderek. Na to wszystko pielucha i czekasz na zapełnienie
wiesz co ja nie jestem lekarzem i nie mam pojecia skad taka kupka:-( jak mowisz ze nastepna ok to chyba nie ma sie co martwic na zapas tylko obserwowac dziecko, ale jak naprawde cie to martwi to skorzystaj z tej stronki trzeba sie tylko zalogowac. Ja czasem korzystam zeby spac w nocy;-) Profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl tak dla swietego spokoju;-)Fresh83 nie jest łatwo, tym bardziej że jak nieszczelnie podkleisz, to przy siusianiu odleci cały. Mnie też czeka to za kilka dni, w przyszłym tygodniu trzeba oddać mocz małej na posiew. A mnie nadal gryzie ta kupka strasznie. Co prawda zrobiła następną całkiem ładną, ale i tak chodzę zmartwiona.