Fresh83 Nie, trafiłyśmy po bezdechu i badali mi tam córę przez przeszło dwa tygodnie. Sprawdzili wszystko, bo tydzień wcześniej wyszłyśmy od nich z obserwacji po niemiłym incydencie z tlenkiem węgla. Nie znaleźli nic niepokojącego, poza nieprawidłowym eeg, które nie wskazuje na nic konkretnego. Więc mamy kontrolować się u neurologa. A zakażenie układu moczowego złapała już na miejscu, to i wyleczyć zdążyli przed wypisem. No i jak w powiedzeniu: chcesz mieć chore dziecko, to idź do szpitala. Po wyleczeniu tego wyniosła infekcję dróg oddechowych ;/ W sumie po zastanowieniu zrzucam kupkę na za dużą ilość chemii jaką mała dostaje od miesiąca i czekam co dalej...
Honda moja córa jest wyłącznie na piersi, tyle że ja dziś kaszkę zjadłam truskawkową, ale to taka niemowlęca kaszka, więc chyba nie powinna uczulić przedostając się do mleka??
Honda moja córa jest wyłącznie na piersi, tyle że ja dziś kaszkę zjadłam truskawkową, ale to taka niemowlęca kaszka, więc chyba nie powinna uczulić przedostając się do mleka??