reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Melduje sie i zaczynam od zlych wiesci!!!
Wiec dzisiaj w nocy nas okradli. Zapomnielismy (jak nigdy) zamknac drzwi od ogrodu i ktos sobie wszedl (nawet wlamywac sie nie musial) i ukradl play station 3, mojego O plecak gdzie byl bilet miesieczny i mojego brata karta do pobrania socjala. Jakas masakra wogole.:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Byla Policja spisala zeznania, sciagnela odciski... ale co z tego... pewnie i tak na tym sie skonczy. Jakos nie mamdzisiaj juz weny na pisanie....
Scarlet piekne zdjecia..... Naprawde masz talent do robienia zdjec...a Zuzia jaka slicznotka:tak:

reklama
Oh kurcze! Wstrętni złodzieje.
Mnie kiedyś okradli na bazarze, jak byłam w ciąży i z córeczką w wózku. Podbiegło 2 kolesi i wyciągneli mi plecak z bagaznika wózka.

aaniaa wspolczuje, co za ludzie... jak mozna isc do kogos i zabrac mu jego wlasnosc. dobrze ze wam nic nie zrobili bo z takimi to nie ma zartow.
skarlet zgadzam sie z aaniaa robisz piekne zdjecia i masz do tego talent i z ty ze Zuzia jest slicznotka tez sie zgadzam.
slodkich snow dziewczyny

aaniaa - wiem mniej wiecej jak sie czujesz bo mi nie tak dawno zlodzieje zakosili rower! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
scarlet - fajne zdjecia, sliczna jest Zuzia.
lagajka - jezeli moge sie zapytac, jakie wymiary miala twoja malutka jak sie urodzila?
Moj Łukasz nawet nie mial za duzych problemow jak mu zeby wychodzily. nawet sie obeszlo bez zeli. Teraz ma juz takie fajne duze 2 zabki na dole :-)

Aniaa współczuję... ale takie czasy niestety ;/
Scarlet i ja pochwalę :) super zdjęcia i Zu przepiękna
Anna28 3620 ważyła i 56 mierzyła, taka akuracik jak na dziecię tydzień przenoszone

lagajka, masz racje - wymiary idealne :)
nie wiem co sie dzieje ze mna ale coraz mniej mleka produkuje :( dzisiaj musialam rozrobic proszek dla synka bo w piersiach pustki....musze zaczac pompowac czesciej i zobacze czy cos sie zmieni.

dziewczyny cos malo piszecie... chyba czasu braknie:-)
moja corcia dzis dala mamie troche wolnego i jak zawsze po sniadaniu zasypia na 30 min to teraz spi juz 3 h( zaczynam sie zastanawiac czy nic jej nie jest).
lagajka calkiem duza ta twoja kobietka , a teraz ile wazy?
anna28 moja szwagierka miala tak ze miala kryzys laktacyjny ,przez dwa tygodnie byla praktycznie pusta i dokarmiala dziecko.ale caly czas starala sie zciagac i dostawiac dziecko do piersi i teraz znowu ma pokarm. moze z toba tez tak jest?...

Witam.

Dzisiaj Zu jadła zupke z marchewki i ziemniaczka i bardzo jej smakowało :) Nie beczy dzisiaj i dużo gada.
Lece do sprzątania.
PAPA

wiola, mam nadzieje ze masz racje z tym kryzysem laktacyjnym...
U mnie juz 10:30 wieczorem i maly juz spi od 2 godzin. Ja tez ide do wyra bo padam. Jutro musze posprzatac mieszkanie i potem idziemy w gosci do kolezanki ktora urodzila synka tydzien temu - wazyl 5.7 kg. Az sie nie moge doczekac, zeby go poprzytulac. Dobranoc!!!

reklama
Anna28 nie odpuszczaj :) trzymam kciuki za powrót mleka
Wiolka ważyłam ją dwa dni temu i było 5,05 Na długość nie chcieli mi córy zmierzyć, bo nie ma jeszcze 3 miesięcy, chociaż tylko tydzień jej został ;/ ale wyskakuje powoli z ciuszków na 62

Aniołeczek śpi w leżaczku, jakoś ostatnio w ciągu dnia niewiele bywa w łóżeczku. Taka zrobiła się ciekawska i towarzyska, że aż żal ją tam kłaść, a tak z leżaczka ma przynajmniej widoki jakieś i w razie czego można ją w nim przetransportować np do kuchni, co by nie marudziła że sama zostaje :)

edit: kupka mnie zmartwiła u córy, może ktoś coś wie https://www.babyboom.pl/forum/zdrowie-f311/biale-sluzowe-sznureczki-w-kupce-36697/#post4943284

Ostatnia edycja:
Do góry