reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Miała wenflon na rączce, zabezpieczony taką siateczką, to fotki jeszcze ze szpitala. Czyżby moja Mała jest najmłodsza w tym wątku?

reklama
Wiolu, wlasnie mialam pisac jak sie instaluje suwaczek a tu widze, ze asienka juz to zrobila :-)lagajka, to twoja dziewczynka miala juz takie dlugie wlosy zaraz po porodzie - super :-) W jakim wieku jest twoja malutka?

Witam.

Moja Zuzia też urodziła się z długimi czarnymi włoskami, zwłaszcza z tyłu ma długaśne. Teraz jej się mocno poprzecierały i niestety chyba też będzie blond.
Płacze mi mała dzisiaj i gryzie wszystko, zjadła gazete :baffled:

Wiolka jest ok :)
Scarlet który ząbek idzie? Pewnie znalazłabym gdzieś wstecz, ale to pewnie tyyyyle szukania ;)

Dolna jedynka, ale już od długiego czasu była tam taka ostra zaderka a teraz jest zaderka na górnej jedynce i wszystkie są mocno spuchnięte. Wyje mi dzisiaj biedactwo moje. Smaruje jej dziąsełka żelem przeciwbólowym i robie masaze, gryzaczki ma cały czas w ręku.

reklama
Nie wiem, czy pokazywałam wam te fotki?

w1.jpg

w2.jpg

w3.jpg

Do góry