reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Brawo za ząbek Zu :) u nas też przy urodzeniu były prawie czarne, a idą blondaski i ma teraz tak mniej więcej pół na pół :D

reklama
Honda no wkurzyć się można!
lagajka śliczna ta twoja mała, dopiero teraz zobaczyłam drugą fotke. Co mała ma na rączce?

Czesc dziewczyny, tak sobie obserwuje wasz watek i chetnie bym dolaczyla do waszego grona, jesli czywiscie mozna :-):-):-):-):-)
Moj Łukasz ma 5 miesiecy i karmie go piersia albo moim pompowanym mlekiem z butli. Dzisiaj rano sie obudzil o 6 rano i jak go podnioslam z lozeczka zeby go polozyc do mojego lozka i nakarmic, to sie tak dossal do mojej szyi, ze myslalam, ze mnie zje. Teraz go nazywam wampirkiem :-)

wiola, a ile ma twoja malutka? domyslam sie, ze ze wrzesnia? nie masz suwaczka tak wiec musze zgadywac :)

Iwonka jest z 15 wrzesnia. a co do suwaczka to jesten nowa na forach i noe wiem jak go zrobic( no to teraz sie osmieszylam :-))

reklama
Wiolu wpisz w google suwaczki i wyskoczy Ci kilka stron, nawet z Baby Boom:-). Tam po kolei masz napisane jak ustawić suwaczek, potem wchodzisz do Edytuj Sygnaturę w prawym rogu i powinno pójść:-)

Witamy
U nas pada:no:. Ani idą ząbki, męczy się bidulka a jeszcze dzisiaj miałyśmy szczepionkę, ale mam dzielną córcię i płacz był tylko sekundkę:happy2:

Do góry