reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

A tak u nas mrozów nie ma Aania, były w tym roku, ale nas irlandzkie ominęły, za to te polskie niestety nie:wściekła/y:

A tak w ogóle to witam się z Wami.

Moje dziecko dzisiaj marudne, w nocy budziła się co dwie godziny, co jej się do tej pory nie zdarzyło.

Scarlet duuuża Ta Twoja córcia

Witamy nowe mamuśki i maluszki

reklama
Witam dziewczynki!

Długo się nie odzywałam,bo mały cały tydzien strasznie był marudny i na raczkach by mi tylko siedział:sorry2:Jeszcze wczoraj gorączka wysoka go złapała i kaszelek,ale dzisiaj jak na razie jest juz ok:tak:Oby tak dalej.Nie wiem co było przyczyną,ale podejrzewam,ze ząbki,bo strasznie zaciska,buuu,az zgrzyta:baffled:

Witam wszystkie nowe mamusie:tak:

Co do kremu to ja od samego początku używam bambino i jest ok;-)

Scarlet b.ładne zdjątka,mi osobiście podoba się śpiąca Zuzia,super:tak:

Witam,
czytałyście to? Aż się włosy jeżą na głowie....nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...
Forum Okiem Niani • Zobacz wątek - Absurdy

A co do tego to nie źle niektórzy maja nas.....:szok::szok: Szkoda tylko tych dzieciaczków,za mają takich :sorry2:...... rodziców:baffled:

Nic,uciekam bo sie maje maleństwo budzi:-)
Miłego dnia Zyczę wszystkim:tak:

wlasnie poskromnilam malego złosnika;-) naprawde nie wiem co sie z nim dzieje ostatnio nie do poznania:no: taki maminsynek sie zrobil, spac nie chce, steka tylko calymi dniami.... mam nadzieje ze zęby temu winne:tak:

krysiak czytalam juz to kiedys:tak::szok: i wiecie co az sie nie chce wierzyc ze ludzie naprawde tacy sa!!!!! skad oni takie pomysly czerpia???:baffled: z jakich ksiazek???

dyta13 przesyłamy fluidki dla synka!!!

honda nie przemeczaj sie, masz wolne w koncu od pracy:-):-):-);-)

witajcie mamusie, jestem tu nowa ,
mozna dolaczyc??
jeszcze zaliczam sie do mamus roku 2009, urodzilam synka 31.12 o 21.55, milo bedzie moc zasiagnac doswiadczonych mamus:)

witam,
ja tez jestem nowa, mam nadzieje,że nas przyjmiecie do swojego grona :)

015044970.png

PROSIMY O GŁOSIKI BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

reklama
Do góry