reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

witam,
ja tez jestem nowa, mam nadzieje,że nas przyjmiecie do swojego grona :)

015044970.png

PROSIMY O GŁOSIKI BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Ja też mam Olusia, tylko z 4 grudnia 2006. Olki to fajne i bardzo mądre chłopaki :)

Dzieciaki już lepiej. Zuzia zmądrzała i daje sobie nosek czyścić.

reklama
zakupy zrobione,warzywka ugotowane dla Maciusia,ale nie mial ochoty winac,teraz spi.rozwiesic pranie musze...
niby prawda FRESH ,ale jedyny dzien a nikt za mnie tego nie zrobi,maz sie stara ale wiecie same,pewnych rzych oni nie zrobia.
kochane moj Macius ma zachrypniete gardelko,lekko ale juz slychac i czasem pokasluje.... mam mu cos podac,bpo nie wiem,nigdy nie mial infekcji ani przeziebienia.boje sie ,zeby nie bylo gorze.co wy na to??

zakupy zrobione,warzywka ugotowane dla Maciusia,ale nie mial ochoty winac,teraz spi.rozwiesic pranie musze...
niby prawda FRESH ,ale jedyny dzien a nikt za mnie tego nie zrobi,maz sie stara ale wiecie same,pewnych rzych oni nie zrobia.
kochane moj Macius ma zachrypniete gardelko,lekko ale juz slychac i czasem pokasluje.... mam mu cos podac,bpo nie wiem,nigdy nie mial infekcji ani przeziebienia.boje sie ,zeby nie bylo gorze.co wy na to??

Może nurofen przeciwzapalnie mu daj. Zuzi pogorszyło się w ciągu 2 sni, aż na oskrzela poszło.

witam serdecznie!!! no powiem ci ze ledwo, ledwo sie zalapalas:-):-):-D:-D sylwestra w tym roku mialas udanego!!!:blink:
a no byl udany..tak czy tak lezalam polprzytomna..prawie jak kazdy w sylwka:p:-D

super witamy kolejna nowa mame!!!!

kasiuch ten porod byl tak planowany czy niespodzianka??
a nie spodzianka, wzielo mnie o polnocy 30.12..
jestem na siebie zla ze nie wytrzymalam tych 2 godzin, ale wiem ze wtedy mialam to gdzies, i ze bardzo bolalo bo mialam skurcze krzyzowe:baffled:
o 18 mowilam: chodzcie juz! idziemy rodzic! hehe teraz sie z tego smieje:tak::szok:
milo ze moge dolaczyc:) i moj tez Olek:tak:

Pauluś-moj maly mial wysokie stezenie bilirubiny w 3 dobie, bo mial chyba 13 jednostek

Ostatnia edycja:
czesc mamuski:-)
na poczatek witam nowe mamusie,im wiecej na stym lepiej:tak:
scarlet piekne zdjecia:-)
kasiuch ja tez mialam bole krzyzowe,ehh to nic milego ale wiekszosc z nas przez to przechodzi i trzeb adac rade:tak:dla dzidzi:-)ja juz niepamietam tego bolu:-D
honda pewnie faceci niektorych rzeczy nie potrafia zrobic jak my kobietki:tak::tak:
u mnie to ja wszytsko robie bo w domu siedze a D jest od zarabiania pieniedzy:-D
a ty kochana w jakiej branzy pracujesz jesli mozna spytac?
asienka r abylas ztymi potowkami u pediatry?

kurde a ja jednak sie przejde ztymi policzkami do lekarza,tylko niewiem jak mam isc w taki mroz,jak na zlosc popsulo mi sie kolko od mojej spacerowki i mam tylko beznadziejna parasolke ktora na taka pogode sie nie nadaje,i wydaje mi sie ze dawid wniej scisniety siedzi taki biedaczek:-:)-(i jestem w kropce bo niewiem co ztym kolem,na allegro takiego nie ma agwarancja dawno sie skonczyla:-:)-(
na wiosne i tak mamy zmieniac na lzejsza spacerowke ale teraz kasy brak na zakup wiec mam nadzieje ze uda sie jakos naprawic te kolko i sie przemeczymy do wiosny,kurde a jak nie:-(bo nawet do miasta wstyd mi isc w takiej parasolce,:-:)-(

reklama
Do góry