reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

Kurcze diewczyny mam tyle zdjęć z pierwsego miesiąca, że nie wiem zupełnie co wybrać?

1m.jpg

1m2.jpg

1m3.jpg

1m4.jpg

1m5.jpg

reklama
scarlet zajmujesz sie fotografia??? sama robilas te zdjecia??? mnie osobiscie podobaja sie z drugiego posta bodajze 6 gdzie Zu sie usmiecha i sepia jak spi z raczka miedzy szczebelkami:tak:;-)

scarlet kurcze w sumie wszystkie zdjecia sa urocze ciezko cos wybrac:tak: a ppowiedz mi kolaze masz jakis specjalny program???:confused: ja korzystam z picassa, jak znasz jakis fajniejszy to podziel sie;-)

No własnie nie wiem,pewnie daleko ode mnie?!!!Nie znalazłam tu jeszcze zadnej mamy,która by mieszkała blisko mojej miejscowosci!!!
jezeli liczac ze 80 km to nie daleko to ja sie zalapie. Gdzies tyle z Jaworzna do Czestochowy;-)

wiecie co musze sie pochwalic!!! bylam dzis w second hand i zlowilam koszule z LEE w paseczki za 2,70zl uwielbiam takie zakupy:-):tak: A wy odwiedzacie takie sklepy???:confused:

Hej jestem tu nowa do tej pory udzielałam się na innych wątkach:) mam na imię Paula mam 20 lat i od czterech tygodni-od 28 grudnia jestem mamusią Aleksa:) mogłabym do was dołączyć?

reklama
scarlet zdjecia sa boskie,nie dziwie sie ze masz dylemat ktore wybrac:-)
jednak mi sie najbardziej podobalo te wlozeczku z raczka miedzy szczebelkami jak spi taka mala niewinna sliczna dziewczynka.
hehe ja czesto zagladam i osttanio upolowalam sweterek na wiosne w pasiaki dla malego z cheeroke za 3zl a jak nowy:tak:i ostatnio fajne bojowki z nexa za 5zl akurat na wiosne idealne:tak:
laski widzialyscie ulotke z lidl?tak dla informacji mleko nan 600gram za 16.99zl :tak:

Do góry