reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
scarlet zajmujesz sie fotografia??? sama robilas te zdjecia??? mnie osobiscie podobaja sie z drugiego posta bodajze 6 gdzie Zu sie usmiecha i sepia jak spi z raczka miedzy szczebelkami:tak:;-)

To moja hobby :) Ja robie fotki w Corelu i Corel Paint Shop Pro X2.
Wrzucilam jescze na jedno forum o fotografii i obaczymy co mi doradzą.

Zuzie mierzyłam dzisiaj centymetrem i szok przeżyłam. Wychodzi 81-82 cm :szok: i na pewno też przytyła, bo je jak szalona.

Witam nowe mamy!

Ostatnia edycja:
ufff... skonczylam!!! Nadrabialam zaleglosci:-) Tyle napisalyscie ze czytal i czytam a tu kanca nie ma..:-D:-D:-D:-D
Tam wogole dzien doberek
Wiec na sam poczatek witamy nowe mamuski!!!:tak:
Fresh Ja uzywam tylko wazeline ale u nas w Ie nie ma takich mrozow jak w Pl. Co nie Asienka_ i dyta:-):tak:
No a co do rumiencow, tez mi sie wzdaje ze tro nie skaza. Skaza ro chrostki i to na calej glowce i za uszami. Podejrzewalam u Kacpeka wiec troche o tym czytalam.:tak:
Scarlet tak jak pisze marzenka21 twoj nick kojarzy sie z jakas powiescia milosna. Mi osobisice z Harlinem (nie wiem jak to sie pisze:-D)
No a, tak jak dziewczyny pisza, jestesmy zeby pomoc i wysluchac! Jak Kacperek byl chory tez tylko o nim pisalam bo o niczym innym nie potrafilam myslec.:tak:

No a u mnie... Kacperek juz lepiej:-) W sumie wczoraj raz zwrtocil ale to dlategoze ma glupia matke. Dalam mu cyca a ze marudzil to pol godz dalam drugiego. I sie przejadl i zwymiotowal. on po prostu bzl spiacy:no: No ale ogolnie juz lepiej.
No a sie pochwale.. Kacperk zaczal sie w glos smiac:-):-):-):-D:-D:-D

Dobra... musze zresetowac laptopa bo mi sie literki pomieszaly... Z zamiasz y... a y zamiast z. I ciezko mi pisac. Za pomylki przepraszam:-)

A fotki pierwsza klasa:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Mi sie podobaja 2,4,9,10,11,12,13... wogole wszystkie sa super. Musze dla Kacperka zaczac robic bo na poczatku robilismy duzo a teraz juz dlugo nie.:-(

To moja hobby :) Ja robie fotki w Corelu i Corel Paint Shop Pro X2.
Wrzucilam jescze na jedno forum o fotografii i obaczymy co mi doradzą.

Zuzie mierzyłam dzisiaj centymetrem i szok przeżyłam. Wychodzi 81-82 cm :szok: i na pewno też przytyła, bo je jak szalona.
O ja tez bardzo lubie robic zdjecia!!! ale odkad zaszlam w ciaze troche sie opuscilam:-( ale nadrobie na wiosne juz mam nowe koncepcje:-) musze sobie sciagnac bo ja dzialam w corelu photo-paint12 ;-) i skonczyly mi sie pomysly:-p hehe a teraz krece M na nowy obiektyw:-p

hej dziewczyny! jutro wolne,jupi!!!
my tez zagladamy do lumpeksikow,a tu gdzie ja mieszkam to poprostu szal,ciuszki nowe w wiekszosci a jak uzywane to wogole nie widac.... a jakie grosze!!!!! choc sa w sklepach niedrogie ciuszki to po co mam przeplacach. najlepszy zakup to spiworek z nexta ,ktory widzialam w sklepi za 38 funtow w lumpsiku kupilam za 2,70 L.niezle co?!!!
witamy nowe mamusie!!!!!
a rubi dalej nie ma!!!!!!!!
kochane.... co do skazy bialkowej.uwazajcie z osadami,nie kazda wysypka,czy szorstka skora,jest jej objawem,skaza robi z buzia dziecka straszne rzeczy.... wiem,bo to przeszlismy.czesto skaza przeradza sie w azs,to juz choroba o wiele ciezsza od skazy bialkowej i bardziej skomplikowana.poprostu uwaznie obserwujcie swoje szkraby,zobaczcie jak reaguja na kolejne podawania mleka, jesli plamy zaognia sie i beda mocno chropowate mozna zaczac podejrzewac,,,, ale tylko jesli nastapi to po mleku!!!!!!badz jego przetworach. ach duzo by pisac!

reklama
Do góry