reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Widzę nowe mamuśki:-)witam,witam :tak:

U nas już po gorączce i kaszlu.Dominiś dzisiaj o wiele grzeczniejszy niż przez ost. tydzień:tak:Uffff,oby tak dalej:sorry2:

Scarlet
ładnie Ci wyszły te zdjęcia:tak:

ja pracuje w domu opieki nad powaznie chorymi,starymi i psychicznie chorymi ludzmi... no i w Szkocji. wrocilam na caly etat,do 17 maz w domu a potem ja z malym.a maz pracuje od 17 do 1-2 w nocy. jakos trzeba sobie radzic :)

kurcze nie wiem co robic...myslecie,ze mam malemu podac profilaktycznie calpol... to z paracetamolem,przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe,ale nie ma maly goraczki ani bolu,tak mysle, ma lekko zachrypniete gardelko i czasami pokaslujhe...scarlet doradzila wlasnie taki srodek,ale czy to aby nie za wiele,moze jakis syropek na gardelko... jest cos takiego?

asienka to tak jak u nas, ja musze ciagle kontaktowac sie z mama a ona z lekarzami w Polsce,dzieki temu mam zawsze cos co pomoze mojemu szkrabowi,bo jednak my mamy spory problem AZS malego. a tu GP chyba malo maja pojecia o tym,wszystko by leczyli tym samym,nawilzac i natluszczac parafina a na ostre stany zapalne skory sterydy!!!!! a to niestety najgorsza droga!!!!! i poczatkowo stosowalam sterydy,pomagaly szybko,ale jak sie je odstawialo to wszystko bardzo szybko wracalo. teraz inaczej dbamy o skorke,ale jak o cos prosze tu lekarza to zawsze mam problem.o jenyyyyyyy

Witam!
Widze teraz czas chorob... dzieciaczki sie pochorowaly...:-( Moj juz na szczescie zdrowy ale dla reszty chorowitkow zycze duzo zdrowka.
No i witam nowe mamuski. Coraz nas wiecej:-) i o to chodzi:tak:
Ja cos nie mam weny na pisanie. Wiec pozwolcie ze tylko poczytam:tak:

Witam!
Widze teraz czas chorob... dzieciaczki sie pochorowaly...:-( Moj juz na szczescie zdrowy ale dla reszty chorowitkow zycze duzo zdrowka.
No i witam nowe mamuski. Coraz nas wiecej:-) i o to chodzi:tak:
Ja cos nie mam weny na pisanie. Wiec pozwolcie ze tylko poczytam:tak:
aaniaa jaki kacperek elegancik!!!:rolleyes:
marzenka21 przy takiej prognozie pogody to my do kwietnia z domu nie wyjdziemy :-:)no: takze nie zawracaj sobie glowy tym nieszczesnym kolkiem:-D:laugh2::laugh2::blink: a tak na powaznie mrozy sie skoncza to zamiecie sniezne zapowiadaja niewiem co jest gorsze:no: JA CHCE WIOSNE!!!

reklama
ja pracuje w domu opieki nad powaznie chorymi,starymi i psychicznie chorymi ludzmi... no i w Szkocji. wrocilam na caly etat,do 17 maz w domu a potem ja z malym.a maz pracuje od 17 do 1-2 w nocy. jakos trzeba sobie radzic :)

kurcze nie wiem co robic...myslecie,ze mam malemu podac profilaktycznie calpol... to z paracetamolem,przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe,ale nie ma maly goraczki ani bolu,tak mysle, ma lekko zachrypniete gardelko i czasami pokaslujhe...scarlet doradzila wlasnie taki srodek,ale czy to aby nie za wiele,moze jakis syropek na gardelko... jest cos takiego?
ciezka masz ta prace!!!:szok: to jest wybor z koniecznosci czy twoje kwalifikacje sie w wchodza

Do góry