My po roczku-niezle wypadł. Mam tylko mało zdjec-Adasia cos wysypało na roczek-nie mam pojecia co. No i troche zmierzluch był i mu odpusciłam. Dostał garnuszek klocuszek i bawił nim się bardzooo długo.Przed skonczeniem roczku postawił kilka fajnych kroczków. A na imprezie zadziwiał wszystkich. Podnosił się bez trzymanki na srodku pokoju i szedł. Jakby wiedzial,ze to jego impreza i sie popisywał. Wkoncu sie odważył i teraz chodzi po całym pokoju. Sprawia mu to taka radosc.
Scarlett-Zu zwolniła z waga. A mój kurczaczek zrobił się ostatnio niezle zbudowany. Ciezko go podniesc taki byczek. Jak miał pół roku bałam się,że mało waży jak na to,ze spory sie urodził,tylko długi był bardzo . A od 9 miesiąca zaczął super przybierac. Nie wiem ile dokładnie wazy coś ok 12 kilo wiec jest w porządku. Jutro szczepienie wiec dowiem sie może dokładnie.
Teraz jak zaczął chodzic to pewnie sie zatrzyma waga.
Scarlett-Zu zwolniła z waga. A mój kurczaczek zrobił się ostatnio niezle zbudowany. Ciezko go podniesc taki byczek. Jak miał pół roku bałam się,że mało waży jak na to,ze spory sie urodził,tylko długi był bardzo . A od 9 miesiąca zaczął super przybierac. Nie wiem ile dokładnie wazy coś ok 12 kilo wiec jest w porządku. Jutro szczepienie wiec dowiem sie może dokładnie.
Teraz jak zaczął chodzic to pewnie sie zatrzyma waga.
Ostatnia edycja: