reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Jaka Olivca jest drobniutka, śliczna modeleczka. Moja Andzia też taka. Gratuluję ząbka:-)

U nas przez kilka nocy i dni był koszmar ze spaniem, bo Ani wychodzą górne jedynki. Chyba znowu dwie:-) i się bardzo męczyła:-(, dzisiaj nocka lepsza, zobaczymy

No faktycznie drobniutka jest ale ona bardzo jest ruchliwa i moze dlatego:-):-):-)
I jest juz drugi zabek takze dolne jedynki w komplecie:-D:-D na szczescie obylo sie bez przeplakanych nocy, co prawda nie spala dobrze od 2 tygodni ale nie plakala tylko sie bawila na lozku takze ja przysypialam co kilka minutek;-);-);-)

Czesc kochane.
A wiec tak juz sie przyzwyczailam do polski i nie jest tak zle ... Choc wiadomo ze w irlandii bylo latwiej zyc.teraz jestem z iwunia na urlopie u moich rodzicow w anglii, w sobote juz wracamy (oj stesknilam sie za mezem, jak sie do niego dopadne to drugie zrobimy:-)).
Iwonka ma juz 3 zabki, podnosi sie o meble, nie raczkuje, chodzi za reke z mamusia, mowi mama tata baba dziadzia daj dada bam. I to chyba tyle a no i oczywiscie bardzo tesknilam za wami

Porzeczkas- Śliczna Oliwka. Figurkę po mamusi chyba ma. A ząbkami dogoni napewno dogoni. Mój pierszego miał jak miał 8,5 miesiąca. Dalej idzie powoli,ale 6 juz jest.

Czesc Dziewczyny mam pytanie czy wasze maluchy mialy kiedys wysypke na tulowiu...
Oliwia ma i nie wiem od czego:no::no: nie zmienialam proszku, nic nowego nie jadla...juz glupia jestem dzis popralam jej posciel i wietrze od rana materac..nie wiem juz cos sie dzieje, nie ma przy tym ani goraczki ani nic...czytalam ze przy zabkowaniu moze byc wysypka ale nie sadze zeby na tulowiu:confused::confused::confused:

Moj Lukasz jak mial 4 albo 5 miesiecy mial tzw. trzydniowke. Zaczelo sie od wysokiej goraczki a potem go wysypalo na calym ciele. U Ciebie jest inna sytuacja bo nie ma goraczki...tak wiec ciezko powiedziec. Moze to od upalow - Oliwia sie spocila i ja wysypalo?

Może to potówki. Ostatnio też się wystraszyłam,bo mały dostał krostek na brzuszku i karku. Potem się zastanowiłam,ze nic nie zmieniałam. Buzke tez miał czysciutką i okazało się,ze to potówki.

reklama
No niby upaly sa ale to nie wyglada jak potowki a przegrzac jej raczej nie przegrzalam bo chodzi i spi w samym pampersie :confused::confused::confused: te krostki sa bardzo drobne takie jak kaszka..nie wiem juz:no::no: dzis jej kupilam masc na wysypke a jak do poniedzialku nie przejdzie to czeka nas wizyta u lekarza:-:)-:)-(

Do góry