asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My Anie uczymy klaskać i kosi kosi robić:-). No i w końcu mówi mama. Tak więc tata, mama, baba i papa:-) już jest w naszym słowniku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOW!! SUPER!!!! Wielkie brawa dla Milana!!i na koniec najwazniejsze osiagniecia Milana które nabył w ostatnim tygodniu:
- "papa"
- schodzi sam ładnie z wersalki pupą w dół
- podaje zabawki jak mówię "daj mi" (hmmm pod warunkiem, że nie jest to pilot, telefon kom, kabel i inne szpeje których mu nie wolno ruszac;-))
i uwaga !!!! mamy pirwsze samodzielne kroczki !!!!! kurcze chcialam sie pochwalic filmikiem ale nie moge wkleic:-( lagajka jak umieszczasz filmiki na forum????
Marisia szuka sposobu żeby zwiać w każdej dogodnej chwili, raz o mało nie spadła mi z łóżka i poważnie zastanawiłam się nad przewijaniem na podłodze.Brawo dla Mariczki!
czy Wam tez sprawia wielka trudnosc przebrac pieluche lub ubrac dziecko? Juz od dosyc dawna Lukasz strasznie mi sie wywija przy przebieraniu, zawsze mu dawalam zabawke i jakos wytrzymywal tych pare minut az ja skonczylam. Ostatnio to zadne zabawki juz nie pomagaja. Nie ulezy w jednym miejscu ani jednej sekundy.
Niee... ja to chyba jestem cykoria z rozszerzaniem diety. Jedyne co mam na wyrost to pietruszka, seler i por. Ale żeby ze śniadaniowo-kolacjowych to nic. Z resztą moje baby kochane jeszcze nie gryzie nic poza ciasteczkami, a i z tym nie szaleje, bo podaję może ze dwa w tygodniu.Witam.
A jak wasze maluszki? Jedzą coś oprócz kaszek na śniadanko i kolacje?
Ale zdolny chłopak, my jesteśmy na etapie uczenia się papaFresh83 - GRATULACJE dla Milana!!!! Kurcze, nim sie obejrzymy a juz wszystkie nasze dzieciaczki beda chodzic :-)
A moj Lukasz ladnie przybija pione. Na poczatku reagowal tylko jak sie do niego mowilo po angielsku zeby przybil pione ale teraz w koncu zalapal tez i po polsku (jednak nasz jezyk jest trudniejszy :-)). Jak sie zapytam gdzie jest "brym" to od razu leci do czerwonego samochodu strazackiego. Jak sie zapytam gdzie sa kaczuszki to leci do lazienki do wanny :-)
a kanapeczki to tez mu daje z maselkiem
O proszę!! A moja mała tylko chichocze jak ja jej robię akuku sama jeszcze nie próbowałaHej :-)
Błażko od 2 dni nie chce nic robić, tylko bawić się w akuku, zakrywa głowę pieluchą, jaśkiem lub czymkolwiek co ma pod ręką i trzeba go szukać .
WOW!! Brawo Aniu! Najpiękniejsze słowoMy Anie uczymy klaskać i kosi kosi robić:-). No i w końcu mówi mama. Tak więc tata, mama, baba i papa:-) już jest w naszym słowniku
A jak wasze maluszki? Jedzą coś oprócz kaszek na śniadanko i kolacje?
My Anie uczymy klaskać i kosi kosi robić:-). No i w końcu mówi mama. Tak więc tata, mama, baba i papa:-) już jest w naszym słowniku